Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önző vagyok, ha nem érdekel...

Önző vagyok, ha nem érdekel se virus, se Putyin, se ami történik a világban?

Figyelt kérdés
Nekem a covid elején jött a felismerés:nincs szükségem ennyi információra, nem tudom eldönteni mi igaz, mi nem. KB azóta le vannak tiltva a híroldalak, Facebook ismerősök követése kikapcsolva, TV nincs, radioban híreket nem hallgatok. Önző vagyok, ha kizárom amennyire lehet az eseményeket és a saját elmém nyugalmat őrzöm, hogy számíthassanak rám a munkatársaim, családtagjaim? Amit tudok a mikrokörnyezetemben tenni, amire hatással vagyok, azt megteszem. Nyilván minimal info így is bejut.

2022. márc. 5. 07:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagy egyedül kérdező, és jól teszed.

Aflatoxin, kergemarhakór, H1N1, migránsválság, klímahiszti, COVID, ukrán háború. Ezek jutnak hirtelen eszembe, amivel rémísztgették a jónépet az elmúlt kb. 15 évben. Ezek folytak hetekig, hónapokig a csapból is, hogy tojd össze magad naponta hatszor. Nekem már régen teleszaladt a puttony, és kímélem magam a média manipulációjától. Ahogy jön egy téma, ejtik az előzőt. Vagy hallottál mostanában a kergemarha kórról, amibe pedig most már aztán mindmeghalunk? Putyin egy hét alatt kivégezte a covidot, vége, hétfőtől maszk se kell, de sebaj, itt az újabb rettegnivaló. Befolyásunk rá semmi, de legalább azt se tudjuk, melyik hír igaz, melyik nem.

2022. márc. 5. 09:23
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
Ami kamu, az a kérdező. :D Majd persze, egy cég, meg alkalmazottak megélhetése fellengzős dumák, oszt nem érdekel a külvilág stupidisszimusz duma, miközben a gazdasági életet gyökeresen (nem azt jelenti, hogy alul meg földesen, hanem teljesen) átformálta a covid is, meg a háború is, befektetések mentek gallyra, árucikkeket nem lehet kapni (laptoptól autóig nincs elektronikai lakatrész beszállítás), ha péküzem vagy (szerintem semmilyen vállalkozás nem vagy, süket duma az egész), bankok zárnak be, nemsokára lerabolják megint az üzletek polcait (hát kakálni nem tudtál 2020-ban, nem emlékszel, elvitték a WC papírt... nem volt C vitamin, csak kis adagban, nem volt kézfertőtlenítő kenyőcs). De mindez nem érdekel téged. Ja. :D
2022. márc. 5. 09:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok. Nem azt mondom, hogy nemlétező események, amiket említettem, de a médiadömping lehengerlő és fárasztó. Csak nagyon szűrve és csak időnként nézek bele a hírekbe.
2022. márc. 5. 09:35
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Nem gondollak önzőnek. Nekem csupán furcsa, amikor valakit semmi más nem erdekel a saját kis mikrokörnyezetén kívül. De én nem ilyen vagyok, nyilván ezért idegen tőlem.
2022. márc. 5. 10:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy önző, én is hasonlóan csinálok, 5-10 percet nézek/olvasok híreket és kész, de én nem tiltottam le semmilyen oldalt, simán csak tovább görgetek ha nem érdekel.
2022. márc. 5. 10:54
 16/21 anonim válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is. Nem hiszem, hogy ez önző dolog lenne, viszont többen nem értik miért így működöm. :)
2022. márc. 5. 13:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem,hanem normális.
2022. márc. 5. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól teszed kérdező..

Minek idegeskedni, majd lesz valami..

2022. márc. 6. 06:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is szarok rá telibe...
2022. szept. 25. 11:19
 20/21 A kérdező kommentje:
Vicces így visszaolvasnom szeptemberben. Teljesen jól élem az életem, nagyjából vágom, hogy semmi nem változott március óta (mármint a saját kis mikrovilágomban).
2022. szept. 25. 21:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!