Önző vagyok, ha nem érdekel se virus, se Putyin, se ami történik a világban?
Ez nem önzőség csak gondolom eleged van a negatív hírekből és nem akarsz feszengeni rajta.
Megértem.Én se néztem a covid hìreket se annyira,a hàborúsat se bújom minden óràban:D
Mikor eszembe jut ràkeresek de ennyi
Egyetértek veled 5-ös vàlaszoló.Nem butasàgról van itt szó
Én sem tájékozódom annyira, persze nagyjából tudom mikor, mi történik, de na… Eddig folyamatosan a Covid folyt a csapból most a háború, ezek előtt a migránsok. Aki ezeket folyamatosan tudja nézni és nem parázik be tőle azt csodálom. Nem akarom félelembe leélni az életem, ha ideérne a háború (ne így legyen), akkor félek majd akkor.
A bónusz márcsak az, hogyha nem is akarsz tájékozott lenni, jön a telefonhívás amiben megszólal hirtelen egy ijesztő hang, hogy kitört a háború.
Én nem tartom magam emiatt önzőnek, mert küldtem cuccokat a menekülteknek, viszont a mentális egészségemnek nagyon nem tesz jót, ha egy nap 10-20 újabb hírt látok, ami valljuk be eléggé ijesztő.
2es: Lehet, hogy buta vagyok, nem is ez a lényeg. Egy 100 milliós céget építettem fel és 8 ember megélhetéséért felelek, továbbá a családom is számít rám, aminek örömmel megfelelek, de ehhez meg kell válogatnom, mit engedek be, mert én is ember vagyok, amire hatással vannak a külső dolgok. Egyszerűen úgy érzem, amennyire lehet, nem engedhetem meg magam, hogy az elmém olyan dolgokkal terheljem, amire nincs hatásom.
Inkább talán az zavar, hogy hatással vannak rám és a döntéseimre a hírek, ezáltal hatással vannak a következményekre is. Én nem tudom megítélni, mi igaz, mi nem, nem tudom azt sem meggátolni, hogy bizonyos hírek hatással legyenek rám, ezért választottam ezt az életformát.
Kedves 2es mindenesetre köszönöm, hogy válaszoltál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!