Panikolok remegek, faj a mellkasom es azt mondjak az orvosok nincs semmi bajom, hova forduljak vagy mit tegyek? Nem birom tovabb
Faj a mellkasom, remegek, nemntudok levegot venni, nem tudok kimenni a hazbol, nem tudok buszra ulni, nem tudok dolgozni, halalerzetem van amikor megfajdul a mellkasom most is faj....kijottem egy kicsit a levegore de nem jobb. Ugyanezt elmondom az orvosoknak es azt mondjam semmi bajom, csak nyugodjak meg. De nem idegeskedek. Nem attol van. Nem irnak gyogyszert, csunyan beszelnek velem hogy en minek megyek oda ha semmi bajom.
Ongyilkos gondolataim is vannak mar, nem akarok igy elni hogy minden nap faj a mellkasom es attol felek elajulok. Valoban nincs semmi bajom? Ez teljesen normalis hogy most is sirok mert felek hogy meg fogok halni? Belenyilal a hatamba es nem tudok mozogni meg levegot venni....mi a francot csinaljak?
22L
A legrosszabb az egeszben amikor a semmibol belenyilal a hatamba vagy az oldalamba es nem tudok megmozdulni meg nem tudok levegot venni csak nyagyon kicsiket....es percekig van amikor igy vagyok
Még a tobbit elviselem probalok rajta felulkerekedni de ezt nem tudom iranyitani ezt a hasitas dolgot.
Azt mondta az orvos nem vagyok panikbeteg a Pszichiáter mondta semmi bajom
Felhaborito
Ez nem fejben dol el. Az igen hogy legyozom magam hogy ennek ellenere is buszra szalok stb, de a hatfajast es azt hogy nem kapok levegot nem tudom iranyitani
Ha tovabbra is azt mondjak semmi bajom, en nem fogom igy sokaig birni
Lehet, hogy nem mondták el neked, hogy az élet az egy "halálos betegség" amiből még senki sem gyógyult ki.
Ezt kellene tudatosítanod magadban, hogy nem tudsz tenni ellene, csak kitolni minél messzebb a végét.
Kezdjed azzal, hogy abba hagyod a hisztit...
Vagy dobjál be egy felest ilyenkor.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!