Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panikolok remegek, faj a...

Panikolok remegek, faj a mellkasom es azt mondjak az orvosok nincs semmi bajom, hova forduljak vagy mit tegyek? Nem birom tovabb

Figyelt kérdés

Faj a mellkasom, remegek, nemntudok levegot venni, nem tudok kimenni a hazbol, nem tudok buszra ulni, nem tudok dolgozni, halalerzetem van amikor megfajdul a mellkasom most is faj....kijottem egy kicsit a levegore de nem jobb. Ugyanezt elmondom az orvosoknak es azt mondjam semmi bajom, csak nyugodjak meg. De nem idegeskedek. Nem attol van. Nem irnak gyogyszert, csunyan beszelnek velem hogy en minek megyek oda ha semmi bajom.

Ongyilkos gondolataim is vannak mar, nem akarok igy elni hogy minden nap faj a mellkasom es attol felek elajulok. Valoban nincs semmi bajom? Ez teljesen normalis hogy most is sirok mert felek hogy meg fogok halni? Belenyilal a hatamba es nem tudok mozogni meg levegot venni....mi a francot csinaljak?

22L

2022. márc. 4. 14:40
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
86%
Pánikbeteg vagy.
2022. márc. 4. 14:46
 2/21 anonim válasza:
0%
Teljesen igazuk van az orvosoknak. Fejben dől el, hogy le tudod e győzni vagy sem. Első válaszoló voltam.
2022. márc. 4. 14:48
 3/21 A kérdező kommentje:

A legrosszabb az egeszben amikor a semmibol belenyilal a hatamba vagy az oldalamba es nem tudok megmozdulni meg nem tudok levegot venni csak nyagyon kicsiket....es percekig van amikor igy vagyok

Még a tobbit elviselem probalok rajta felulkerekedni de ezt nem tudom iranyitani ezt a hasitas dolgot.

Azt mondta az orvos nem vagyok panikbeteg a Pszichiáter mondta semmi bajom

Felhaborito

2022. márc. 4. 14:49
 4/21 A kérdező kommentje:

Ez nem fejben dol el. Az igen hogy legyozom magam hogy ennek ellenere is buszra szalok stb, de a hatfajast es azt hogy nem kapok levegot nem tudom iranyitani

Ha tovabbra is azt mondjak semmi bajom, en nem fogom igy sokaig birni

2022. márc. 4. 14:50
 5/21 anonim válasza:
22%
Kezdj el meditálni és akkor jobb lesz hidd el. Egyébként, szívesen segítek neked, írj privátban.
2022. márc. 4. 14:52
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy nem mondták el neked, hogy az élet az egy "halálos betegség" amiből még senki sem gyógyult ki.

Ezt kellene tudatosítanod magadban, hogy nem tudsz tenni ellene, csak kitolni minél messzebb a végét.

Kezdjed azzal, hogy abba hagyod a hisztit...

2022. márc. 4. 14:56
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Akkor elmész egy másik pszichiáterhez! Biztos pszichiáter volt? Ezekkel a tünetekkel nehéz letagadni a pánikbetegséget! Amire szorongásgátló gyógyszert kellene szedned pszichoterápiával egybekötve.
2022. márc. 4. 15:08
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Vagy dobjál be egy felest ilyenkor.

:)

2022. márc. 4. 15:10
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
Nehogy bedobjál egy felest, mert alkoholistává válsz!
2022. márc. 4. 15:12
 10/21 anonim ***** válasza:
25%
Egy felestől még senki sem lesz alkoholista!
2022. márc. 4. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!