Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Addiktológián van esélyem...

Addiktológián van esélyem leszokni a drogokról?

Figyelt kérdés

2022. márc. 1. 18:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért számíts rá, h addiktológián sok belefáradt ember van, egy ismerősöm mikor volt majdnem elküldték, h napi 5 sör még nem káros mennyiség, minek jött. A terápia a gyógyszerírásban merült ki.
2022. márc. 2. 18:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták már, nagyon nagy elszántság kell majd a tisztasághoz egész hátralevő életedben.

Én először pszichiátrián voltam 1 hónapig, onnan teljesen egyenesen, egy perc kimenő nélkül mentem le vidékre 4 hónapra pszichiátriai rehab osztályra, ahol van ún. "duál részleg" (pszichiátriai és függő betegeknek). 5 hónapig egy kortyot sem ittam. Hazajöttem, eltelt 1-2 hónap, semmi. Majd az első adandó alkalommal megittam fél liter vodkát (mert kiakadtam vmin). {Mondjuk meg se kottyant.} Utána nem folytattam az ivást, de csak azért, mert nem bírom egyáltalán meginni az alkoholt. Olyan szintű undor jön rám, hogy egyszerűen semmilyen formában nem megy le. Szóval szégyen ide, szégyen oda, én innék, ha bírnék...

Ha neked a szerrel kapcsolatosan csak jó élményeid vannak, akkor muszáj leszel folyamatosan !!! foglalkozni a függőségeddel és járni pl. NA-ra.

2022. márc. 2. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsot nem tudok adni, de drukkolok, hogy minél hamarabb tiszta legyél, és maradj is az. Hajrá!!
2022. márc. 3. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Leálltál?
aug. 19. 03:59
 15/19 A kérdező kommentje:
14.igen
aug. 19. 07:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Grtulálok!
aug. 19. 08:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Kórházban? Rehabon? Vagy ambulánsan?
szept. 11. 11:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Visszaestem egy hete, egy év után.
szept. 11. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Mire szoktál vissza?
szept. 11. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!