Addiktologus segíthet Kventiax függőségen?
8,5 éve vagyok antipszichotikum függő, pszichiáter írta fel, ezalatt sokfélét szedtem, most 4,5 éve a Kventiaxot.
Már töredékét szedem, de jó lenne már teljesen elhagyni, rengeteg kint okoz, de nagyon jó lenne egy segítő orvos is.
Addiktológussal van vkinek tapasztalata, aki ilyen típusú gyógyszereket szedett? És ha igen, magánba érdemes menni vagy államiba is lehet?
Vagy jobb egy magánpszichiáter?
(Ott az állami az nesze semmi...)
0,2-t, kétnaponta, Valeriánával felváltva. Tehát már majdnem leszokóban vagyok. Viszont rájöttem, jó lenne egy segítő kéz, aki tájékoztat. Mert a jelenlegi orvosom támogatja a Valerianát, viszont bosszant, hogy semmit sem mond. Mindenre azt mondja, hogy X meg y mellékhatásai nem lehetnek. Közben más orvosok ennek ellent mondanak (urológus, szemész).
Nem kell már, nincs betegségem. Egy pár évig voltam krízises mentális állapotban, de az tinikoromba volt. Nem javított igazából akkor sem a gyógyszer, ellenben a pszichoterápiával, amelyet sajna az állam nem támogat. Viszont mára már annyi mellékhatása kialakult, hogy lassan úgy érzem, kiégek.
Szeretném, ha vki tényleg tájékoztatna és segítene leszokni.
Négyes így van! Nagyon sok rossz tapasztalatom van velük. Ők voltak az egyik csoport akik rászoktattak ezekre a szarokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!