Miből lehet tudni hogy valaki bipoláris e vagy nem?
Figyelt kérdés
Rólam van szó.Viszont nagyon zárkózott vagyok es kevés barátom van.Szóval magamba szoktam sokmindent fojtani,mint ezt is.más senki se érzékeli hogy lehet valami baj,de én érzem és tudom2022. febr. 22. 19:33
1/8 anonim válasza:
Ez ma már vagy háromszor volt kiírva
2/8 anonim válasza:
Ebben a leírásban meg mi a bipoláris? Kizárt, hogy az lennél! Szorongsz. Menj pszichológushoz!
3/8 anonim válasza:
Igen, nem tétlenkedik, írja ki egymás után ezt a kérdést....mintha itt lehetne erre válaszolni vakon.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Már leírtuk, hogy fordulj szakemberhez... Bipoláris zavart csak klinikai szakpszichológus vagy pszichiáter diagnosztizálhat.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem😅szóval fogalmam sincs miről beszéltek
2022. febr. 22. 20:05
7/8 anonim válasza:
Akkor viszont ajánlom, hogy tanulj meg guglizni, mert ma sokan vannak hirtelen hasonló helyzetben.
8/8 A kérdező kommentje:
Ebben a kategóriában ez első*
2022. febr. 22. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!