Miért vagyok állandóan nagyon fáradt?
Figyelt kérdés
22:00-kor fekszem, 6:00-kor iskolába megyek és miután hazaérek muszáj aludnom vagy bealszok magamtól annyira fáradt vagyok. Voltunk vérvételen nem volt semmi. Nem tudok tanulni, így ez nagyon rossz. Akármikor tudnék aludni akárhol akármi van. Ha fülhallgató van a fülemben és benne egy zene, kb 3 másodperc és vagy teljesen leszív vagy bealszok.2022. febr. 21. 22:54
1/4 anonim válasza:
Hamarabb kellene feküdnöd és egy idő után ráál a szervezeted. Egyébként vitamin és sport is segíthet.
2/4 krisszalai válasza:
Tyúkokkal feküdj. Azaz korábban. Sokkal korábban.
3/4 A kérdező kommentje:
de így ez 8 óra alvás, ami az átlagos
2022. febr. 22. 07:18
4/4 anonim válasza:
Így, ahogy mondod. Átlagos. Attól még neked lehet más az igényed. Nekem is nagyobb az alvásigényem, mint az átlag. 9-10 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!