Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan aspergeres/autis...

Van itt olyan aspergeres/autista aki teljesen elszigeteli magat az NT-ktol?

Figyelt kérdés
Bevalt?

2022. febr. 21. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen nem lehet
2022. febr. 21. 18:46
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudom, de ugy ertem, hogy amennyire csak lehet. Ha nincsenek NT baratok, NT rokonok ignoralasa, valami olyan munka ahol maganak dolgozik az ember stb.

Nem bírom tovabb imitalni az NT-ket es ezert kerdezem.

2022. febr. 21. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Mi az az NT
2022. febr. 21. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

3-mas :

Ha nem értesz a témához, akkor ne szólj bele.

2022. febr. 21. 20:03
 5/10 A kérdező kommentje:

3. NT=neurotipikus, tehat aki nem aspergeres/autista

4. 😜 Gonosz vaaaagy 😜 De jogos es hat teny, hogy direkt irtam igy ki a kerdest, mert csak az tudja, mi az az NT, aki erintett a temaban.

Mindenhol megtalalnak az NT-k, meg itt is, mindegy mit csinalok 😀 De 3-as, azert szeretunk 🤪

2022. febr. 21. 21:01
 6/10 A kérdező kommentje:
4. Mi a velemenyed? Te elszigetelodsz?
2022. febr. 21. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire lehet igen. Teljesen kikerülni nem tudom őket. Boltban, buszon, munkahelyen, családomban ott vannak. Mondjuk munkában nem sokukhoz szólok. Borzasztóan irritál a legtöbb. A munkamoráljuk nulla. Állandóan a másik magánéletével foglalkoznak. Nem lehet velük értelmes témákról beszélgetni, csakhogy mit zabáltak, mit csinált a kölykük, mi volt az X-Faktorban, hova mennek hétvégén berúgni, stb. Még ők néznek le, tartanak minket fogyatékosnak, miközben nem sokkal különbek egy csimpánznál. Tisztelet a kivételnek.
2022. febr. 21. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól még érdekelhet, hogy mit jelent
2022. febr. 22. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem nagyjából sikerült.
2022. febr. 22. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

"De jogos es hat teny, hogy direkt irtam igy ki a kerdest, mert csak az tudja, mi az az NT, aki erintett a temaban."

Engem frissen diagnoztizaltak ADHD-val es autizmussal es nem tudtam errel a roviditesrol peldaul.

2022. febr. 25. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!