Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van egy olyan fázisa a depress...

Van egy olyan fázisa a depressziónak amikor az ember úgymond beletöródik?

Figyelt kérdés
Nem tudom,én sokáig szorongtam és kétségbe voltam esve, 2× volt pánikrohamom is. Mostanában úgy vettem észre hogy egyáltalán nem törődök a depressziómmal, nem érdekel. Ugyanúgy van, semmi nem változott vele kapcsolatosan, csak nem figyelek rá, próbálom kizárni és így nyugodt maradok. Most persze pont az ellenkezőjét tettem ezzel a kérdéssel, de úgy értem hogy egyébként így állok hozzá. Igaz hogy csak telnek és múlnak a napok, minden olyan üres, sötét és szomorú, de megvagyok. Minden napnak a végét várom, hogy aludhassak. Nem megyek ki a házból csak ha muszáj. Vegetálok és várom a halált. Ennyi.. 20/L

2022. febr. 16. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, segített-e neki? Olyan, mintha mindenáron azt akarnád sugallni, hogy nem, pedig még nem is válaszolt.

A legtöbb emberen amúgy segít. Jó részüket teljesen meggyógyíthatja.

Egyébként meg mi a jobb, félig egészségesnek lenni, ahol mondjuk van örööd is az életedben, vagy fetrengeni életed végéig a mocsárban?

2022. febr. 17. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy már te állapítsd meg, hogy segített-e nekem... Igen, teljesen jól vagyok és már gyógyszert sem szedek. Elég szánalmas, hogy te másoknak is azt kívánod, hogy ne jöjjenek ki ebből az állapotból. Látszik, hogy te nem is akarsz jobban lenni. Szóval csak szenvedj tovább nyugodtan! (9#)
2022. febr. 17. 11:00
 13/16 A kérdező kommentje:
10:47 meghalni a jobb.
2022. febr. 17. 12:00
 14/16 A kérdező kommentje:
11:00 Nem kívántam másnak rosszat, de sajnálom ha megbántottam bárkit is, esküszöm nem volt szándékos, csak nagy a zűrzavar most a fejemben és teszek, mondok olyan dolgokat amiket nem gondolok át. Sajnálom.
2022. febr. 17. 12:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont ebben a fázisban vagyok. Már olyan szinten nem érdekel semmi és senki, hogy segítséget sem fogadok már el senkitől, még ha ingyen is lenne. Nálam ez eléggé összetett dolog, nem csak egy problémával küszködök, ha vért pisálnék se jutnék ki ebből a gödörből. Szóval ja.. Nem vagy egyedül ezzel kérdező.
2022. febr. 17. 18:50
 16/16 A kérdező kommentje:
18:50 Köszönöm hogy tudattad velem hogy nem vagyok egyedül, picit megnyugodtam
2022. febr. 17. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!