Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Generalizált szorongásom van, de telefonáláskor minden más szituációt felülmúl a szorongás.
4 hete húzok halasztok egy fontos hívást (hivatalos ügy), holnap tényleg fel kellene már hívnom őket, de amint a telefonálásra gondolok, rettenetesen elkezdek szorongani, jobban mint máskor. A tenyerem, talpam csurom víz lesz, szédülök, elsápadok, és elviselhetetlenül szorít a mellkasom. Egyszer megpróbáltam őket megcsörgetni, de meg kellett szakítanom, mert az ájulás kerülgetett.
Terápiára járok, gyógyszert már nem szedek (Frontint kaptam anno, 0.25 nem hatott egyáltalán, 0.50 mg sem, 0.75 mg-nak annyi hatása volt, hogy 30 másodpercre nagyon elálmosodtam, de a szorongás maradt. Ekkor megszakítottuk a pszichiáterrel a terápiát, mert nem akartam több, erősebb gyógyszert bevenni, így most csak sima pszichológushoz járok.
Nekem egyáltalán nem segít a légzés gyakorlat. Leírtam, hogy mit mondanék a telefonba, be is gyakoroltam sokszor, már szinte fejből tudom. De akkor is, rettegek...
Segítsen valaki kérem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!