Szeretném hogy bántsanak, nem bírom ha szeretnek. Normális ez?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy igen, normális. Én ilyen vagyok, ideges leszek attól ha valaki szeret/kedves hozzám, ezért én mindenkivel bántóan viselkedek, mert a gyűlöletükre vágyom. (Sajnos nem mindig kapom meg) Azt szeretném ha bántanának lelkileg,testileg. Szeretném hogy megverjenek és élet-halál közt legyek.2022. febr. 13. 03:05
11/17 EgyCseppaTengerből válasza:
Akkor ez a probléma. Te csak ezt az egy nyelvet ismered a legfontosabb emberi kapcsolataidban. Az első szocializációs színtéren ezt tanultad meg és talán ezt kapcsoltad össze a szeretettel és önmagában szeretethiányod van, csak te így kaptál törődést és figyelmet, ezáltal sajnos ez vált természetessé, ezért tartod normálisnak és akármennyire is nem az, ennek az elvesztése azt hozza magával, hogy igen, hiányozni fog, mert a megszűnése azt jelentheti számodra, hogy már nem vagy fontos, nem foglalkoznak veled. Megtanultad, hogy te ezt érdemled, ez mindenért a jutalom, ezért nem szereted, ha kedvesek veled. Nem kaptál jót, nem tudod befogadni és helyén kezelni. Szükséged lenne egy jó pszichológusra.
12/17 anonim válasza:
"Én úgy gondolom hogy igen, normális."
Nem tudom te kik kozott elsz hogy ez neked normalisnak tunik. A csaladtagjaid, ismeroseid is ilyenek? Mert ha nem akkor nem normalis.
13/17 EgyCseppaTengerből válasza:
"A csaladtagjaid, ismeroseid is ilyenek? Mert ha nem akkor nem normalis." Ha nem ilyenek, akkor nem normális, de ha ilyenek, akkor az? Biztos, hogy ezt akartad írni? Ez akkor sem normális, ha ilyen emberek között él.
14/17 anonim válasza:
"Ha nem ilyenek, akkor nem normális, de ha ilyenek, akkor az? Biztos, hogy ezt akartad írni? Ez akkor sem normális, ha ilyen emberek között él."
Marmint azert irtam igy mert ketlem hogy pl. mindenki ilyen az ismeretsegi koreben. Ezt inkabb meglepodve irtam, hogy nem igaz hogy vki nem veszi eszre hogy mindenki korulotte teljesen mas
15/17 EgyCseppaTengerből válasza:
Sajnos ezt hozza otthonról, hajlamosak az emberek azt tartani normálisnak, megszokottnak, amiben felnőttek, ha nincs mellettük senki, aki észhez térítené és kiragadná őket a mérgező környezetből.
16/17 anonim válasza:
De akkor csak eszre vett vmit ha feltett errol egy kerdest, vagy valaki elultetett egy magot a fejeben.
17/17 EgyCseppaTengerből válasza:
Igen, és ez az első lépés a gyógyulás felé, hogy látja, valami nem oké ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!