Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem szedem a gyógyszereket?

Miért nem szedem a gyógyszereket?

Figyelt kérdés
Kaptam gyógyszereket a depressziómra (antidepresszáns + antipszichotikum) de nem szedem, mert félek hogy jobban leszek tőle. Miért csinálom ezt? Nem értem magam. Normális vagyok? Hogyan vegyem rá magam, hogy elkezdjem szedni?

2022. febr. 11. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10-es, ez messze nem olyan fekete-fehér, mint ahogy leírtad. Amúgy jogilag sem.
2022. febr. 13. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Itt most betegségről beszélünk, amire orvos gyógyszert írt fel, nem? Ez nem jogi kérdés, hanem egészségügyi. Aki belátta, hogy nem ért hozzá, ezért orvoshoz fordult, az miért nem teszi azt, amit az orvos mond? Attól, hogy az orvos gyógyszert írt fel, ő mindjárt megokosodott, és hirtelen jobban tudja, hogy hogyan kell őt kezelni, mint a doki? Elég érdekes...
2022. febr. 13. 19:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Akármennyire is szomorú vagy, ezt az állapotot biztonságosabbnak érzed, mert már ismered.
2022. febr. 13. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:
régen is éltek depresszióval ,mániákus depressziósok, borderline-ok, autisták, skizofrének stb. bárkire rányomják az orvosok,hogy épp melyik kódot kapja és utánna élete végéig szedheti a xar-os gyógyszereket.van amikor kell a gyógyszer,de van amikor a mozgás, szeretet,elfogadás, kisállat jelenléte SOKKKal többet ér mint egy antidepresszáns vagy antipszichotikum.mindenki tönkre menne pl. abban a pillanatban amikor rájön, hogy pl. az én esetembe, hogy nem lehet édesanya,mert a xaros csávója átverte,megverte kihasználta,mindenki bántotta kiskorától kezdve stb. szexuálisan többször kihasználták, még a legkeresztyénebb ember is a poklot kívánja ezeknek.de azt ők maguk átélik mindennap.mert csak egyre erősebb leszek.minden egyes fájdalomból merítkezek és építem magam tovább! depresszióra a zene a legjobb és kiírni a fájdalmadat! de ha a saját édesanyád még kutyába se vesz akkor a saját kutyádat fogod úgy szeretni mintha az ő unokája lenne! és őt puszilom meg a névnapján, mert rohadt nárcisztikus személyiségzavara van nagyon sok embernek és teszik tönkre az egyetlen lányukat.még az utcán is bántják,mert bárki bánthajta mert már rajta van a bélyeg, hogy bolond.a kva gexi xarros suttyók.ezekből van sok mindenhol.nagyon ritka kevés jó ember maradt már.és sokkal vonzóbb rossznak lenni.de én ilyen fos picsogós dagadt disznó vagyok aki imádja ezt a xaros országot,pedig bárhol élhetne,bárhol találna egy gazdag faxt,aki ezért a nagy-amúgy nagyon formás seggért csengetné az eurót.ja az nem én vagyok.jaa.inszomniás vagyok bocsi.:) de azért jó volt kiírni.
2022. febr. 18. 06:47
 15/17 anonim ***** válasza:
és szedni kell természetes az orvos által felírt gyógyszert, mert kv-a szar mellékhatásai vannak.de sebaj.nagynéném is elvegetált,pedig ingyen meg tudott volna gyógyulni,ha nem a xaros orvosokra hallgatott volna,hanem felfogja, hogy mi mire vagyunk teremtve.mozogni kell!friss levegőn és kibeszélni a fájdalmat-ptsd recovery.just for fun.dájörizz :D
2022. febr. 18. 06:52
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

"van amikor kell a gyógyszer,de van amikor a mozgás, szeretet,elfogadás, kisállat jelenléte SOKKKal többet ér mint egy antidepresszáns vagy antipszichotikum"

A kérdés viszont az, hogy kinek a dolga eldönteni, hogy mikor van szükség gyógyszerre és mikor elég valami más. Nem egy laikusé, hanem az orvosé.

2022. febr. 18. 07:00
 17/17 anonim ***** válasza:
9%
majd ha cs-sza-b zsuzska mindönkit egyenrangúként "gyógít, akarom mondani gyógyszerekkel tömtök. és a szegény fiatal srác konkrétan sírva ment ki,mert nem kapja meg a tb-t mert 7est kapott a tb-jére.akkor újra tisztelni fogom az orvosokat, meg arjcsányit.ja bocsi.újra fogalmazom, ma picit félrebeszélek mert napok óta nem alszok :D telihold volt. ez teljesen normális, a kakasok4szer kukorékoltak,sajnos nagyon jó a hallásom.meg a fényre érzékeny vámpírka akarom mondani,mániás depressziós vagyok :D de már feljött a nap,szóval megyek a koporsómba.inszomniás vagyok a sok stresszi miatt,ptsd reckon- ovary? :D hmj,bocsi a zagyvaságért.aludnom kell,nem itt osztani az ace-t.scene-ace? :D színész kedem :D nah
2022. febr. 18. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!