De ez a te érdeked! Nem öt csapod be, hanem magadat. Biztos okkal írta fel neked.
2021. ápr. 14. 23:38
2/12 anonim válasza:
Van több lehetőség:
1. Beveszed a gyógyszereidet, az állapotod javul. Ennek örültök.
2. Beveszed a gyógyszereket, az állapotod nem javul. Irány a pszichiátria.
3. Nem veszed be a gyógyszert, azt hazudod, hogy szeded. A pszichiáter hisz neked, de az állalotod nem javul. Irány a pszichiátria.
4. Nem veszed be a gyógyszert, de azt hazudod, hogy szeded. A pszichiáter nem hisz neked, irány a pszichiátria.
Miért nem akarsz gyógyszert szedni?
2021. ápr. 14. 23:44
3/12 anonim válasza:
Miért kellene szedned?
2021. ápr. 14. 23:47
4/12 anonim válasza:
A következménye legfeljebb annyi, hogy a saját érdekedben beutal a pszichiátriára. Gondolom okkal írta fel. Miért nem akarod bevenni?
2021. ápr. 14. 23:48
5/12 A kérdező kommentje:
Más betegségem is van
Sok más gyógyszert szedek és elegem van belőlük😢
2021. ápr. 15. 00:17
6/12 A kérdező kommentje:
És tagadom ezt..nem bírom elfogadni hogy segítségre van szükségem.de legbelül mélyen tudom hogy kell.csak nem megy😢
Azt hiszem jól vagyok,de mégse😢😢😢És valóban sok gyógyszerem van ígyis
2021. ápr. 15. 00:21
7/12 anonim válasza:
Nem veszed be. Persze lehet ezt eszreveszi vagy tenyleg kellene szedned. 2. Kevesebbet veszel be. Pl. 3x1 helyett 3xfelet. Aztan meg ezt is csokkentheted.En megertelek. A nyugtatok igen el tudnak nyomni. En semmilyen gyogyszert nem szedek. 3-szor volt probalkozasom. 1. Egy bizonyos helyzet elott igen izgultam. Vettem be egy veny nelkuli nyugtatot. Beremegtem tole. 2. Osszejott minden, kipurcantam. Elmentem orvoshoz. Valami komolyabb nyugtatot irt. Szinten 1 szemet fogyasztottam belole. Majdnem beajultam, tantorogtam annyira levitte (szerintem) a vernyomasom. Helyrejottem magamtol. 3. Elkapott az almatlansag. Egy darabig turtem, aztan kertem altatot. Eletemben eloszor remalmom volt. Ugx ebredtem felulok az agyban es sikoltok. Persze lehet en tul erzekeny vagyok a gyogyszerekre. Hetente jogazom. Ez rendbe tesz testileg es lelkileg is. Szoktam meditalni is. Azt mondom ha teheted ne gyogyszerekkel old meg a problemadat. 46N.
2021. ápr. 15. 07:06
8/12 Hajcsy123 válasza:
Milyen fajta gyógyszert kaptál?
2021. ápr. 15. 08:27
9/12 anonim válasza:
16 evesen ne nyugtatot szedj, hanem inkabb menj pszichologushoz. Nem hianyzik meg egy fuggoseg is szerintem...
2021. ápr. 15. 08:52
10/12 A kérdező kommentje:
A pszichológus küldött pszichiáterhez,és ő írta fel a gyógyszereket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!