Reflex epilepszia. Lehet következménye ha nem szedem a gyógyszert?
Pár éve találták meg nálam ezt, általában mindig akkor lettem rosszul ha hangos helyen tartozkodtam, legyen flexelés, fúrás, motorzúgás stb. És volt mikor az okozott rosszullétet ha hozzá értek a kézfejemhez, és egyéb testrészeimhez hirtelen. De a giffek is képesek rosszullétet kiváltani.
Sosem volt eszméletvesztéses rohamom, csak az ilyen rosszulléteknél mindig izzadtam, hányingerem lett, összeszorult az agyam, káprázott a szemem és nem kaptam levegőt. Pár perc alatt oldódik, de utána sokszor fáradt vagyok.
Viszont semmit sem szedek rá, kaptam gyógyszert de mellékhatását éreztem és nem szedtem.
A baj, hogy azóta még ingerlékenyebbé vált az idegem, és már kisebb behatás is rosszullétet okoz.
Voltam kivizsgáláson az elején, MR jó, EEG az mutatott valamit és azért írták a gyógyszert.
Lehet következménye, hogy nem szedem és lehet rosszabbodik?
Egyébként ha nincs ami kiváltsa, nem vagyok rosszul, jól vagyok.
3 éve gyászolom az epilepsziában elhunyt osztálytársam. Ő sajnos nem volt ilyen szerencsés mint te. Zuzódásokkal járó ájulásai voltak heti rendszerességgel. Az utolsó hónapjaiban tényleg hetente járta a kórházat, mert annyi rohama volt.
Neki nem lehetett kezelni. Esélye sem volt.
Neked van és komolyan azt mondod, hogy nem élsz azzal a mondhatni ajándékkal, hogy a gyógyszer segit és mondjuk nem egyik napról a másikra élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!