Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erőszakkal bevihetnek pszichiá...

Erőszakkal bevihetnek pszichiátriára egy kiskorút?

Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 11:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Depresszió,szociális szorongás.de nem akarok oda menni..
2022. febr. 10. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

11# Én szeretetből vinném a gyerekemet, de vinném, ha úgy látnám nagy a baj. Nem érdekelne senki és semmi, mindenen át vinném a gyerekemet. Mert szeretem. Ha nem szeretném nem vinném. Aztán kifelé a kapuban összeomlanék és bömbölnék mint egy ötéves. Rettegnék mi lesz a gyerekemmel, hogy kicsúszott a kezemből az ő lelki egészsége.

Kérdező, ez nyilván nem akarat kérdése, valószínűleg az ott lévő gyerekek egyike sem akart odamenni. A legtöbbjük szüleje pedig nem akarta őket odavinni. De végsősoron az is csak egy orvos. Annyival vigasztallak, tudom nem sok minden... hogy téged visznek, figyelnek rád, érzékelik a problémádat, nem hagynak betegen szenvedni. Depresszió diagnózisával feltételezem szenvedsz. Nagy baj lehet, vegyél erőt magadon és működj együtt. Nehéz lesz piszokul, de csak ott tudnak neked/nektek segíteni.

2022. febr. 10. 16:37
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

11. Ha nyílt töres lenne a lábadon, véreznél..., akkor se akarnál orvoshoz mmenni??

Az elmédben van törés, ezt is meg tudják gyógyítani az orvosok!

2022. febr. 10. 16:56
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
A depresszióra kapsz gyógyszert, amitől majd előbb-utóbb jobban leszel. De azt majd továbbra is szedned kell, és rendszeresen konzultálnod kell orvossal.
2022. febr. 10. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
És jó neked így? Nem szedvesz? Én q helyedben magamtól mennék..
2022. febr. 10. 21:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát a napok nagyon rosszak és alig várom hogy aludhassak es ne érezzek, elmeneküljek mindentől.de utanna jó egy ideig.és ez minden nap így megy.De nem szeretnék oda menni☹Nem segítenének csak teletömnének gyógyszerrel;)

És ezt nem akarom

2022. febr. 10. 21:36
 17/17 anonim ***** válasza:
60%

Akkor se vennél be gyógyszert ha a gogad fájna?

Butaságokkal ki tömte tele a fejedet?

2022. febr. 10. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!