Van olyan szakember Budapesten aki hajlandó kezelni az antiszociális személyiségzavart?
Köszönöm
Utána kérdezek foglalkoznak-e vele. Sajnos több helyen közölték, hogy ez a személyiségzavar nem nagyon kezelhető. Sok esetben a pszichológust/pszichiátert is félrevezeti, manipulálja. Tapasztalat alapján mikor még tini volt ezek így is történtek, folyamatos balhék, szabályok semmibevétele miatt minden iskolába szégyeltem már belépni. A család kikészült, a folyamatos érzelmi zsarolás miatt. Mikor a pszichológus megkérdezte miért csinálja, a válasz annyi volt, hogy "unatkoztam" Ráadásul drogfüggő is.
Nem közveszélyes, saját szabályrendszere azért ennyire kiterjed, hogy fizikálisan senkit sem bántalmaz. Nyilván a lelki minimálisan (talán) érdekli. Szerintem összesen 3-4 ember van aki felé képes kötődni. Ember miatt sírni egyszer láttam, az anyja temetésén.
26 éves. Elfogadnom, magára hagynom, kizárni az életemből nem lennék képes. Bármilyen is, a gyerekem.
Most először mondott olyat, hogy vele valami nincs rendben. Mikor az anyukája halálakor zokogva ölelgette mindenki, és az ő arcán egy könnycsepp nem volt. Mikor elmondtam neki, annyit mondott "mindjárt jövök, elszívok egy cigit" Rá két napra már a munkahelyén állt. Ebben a nyomorult világban ott elismerik ezért, pedig beteg.
Majd láttam, hogy a temetésen lefagyva nézi az urnát mikor egyedül maradt mellette, és rátette a kezét. Majd sírt. A virágot (pontosan tudta melyik volt az anyja kedvence) úgy rakta le, hogy "bocsánat Anya, hiányzol"
Majd kijelentette, hogy ő nem akar ilyen lenni, ő egy szemét ember. Hozzátenném, hogy azóta is bábként bánik mindenkivel. Most viszont az egyetlen esélyt látom, hogy el lehessen vinni egy szakemberhez, úgy, hogy értelme is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!