Hogy lehet a ráncosodást lassítani?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok, 30 éves.2022. febr. 7. 11:57
11/17 anonim válasza:
Igen alapvetően a naptej a megelőzés, érdemes már gyerekkorban elkezdeni, hogy a nap öregítő hatása ne érvényesüljön...de most se rossz elkezdeni, mellé meg menjen a retinol és a türelem
12/17 anonim válasza:
10-es Akkor ez genetika, nem fogsz tudni vele mit kezdeni.
Mosolyogj sokat, és szedj kollagént, pár kg hízás, nyilván nem túlsúlyt propagálok magától kisimítja.
13/17 anonim válasza:
Szedhet kollagént, csak hát pénzkidobás...a kollagén nem utazik egyenesen a bőrbe a szájból...szépen bemegy a gyomorsavba megemésztődik felbomlik, aztán a szervezet használja mindnehova pl porcokba...ezek a kollagénlötyik elég nagy lehúzások...Inkább vitaminok, sok sok víz, és kívülről olyan hatóanyagok amik visszapörgeti a bőrcserét 28 nap köré...
14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem nem genetika. Eddig nem igazán volt. Most, hogy sokat gépezek, mintha merevebb lenne az arcbőröm. Meg sokáig vagyok fenn és nem alszom túl jól meg sokat stresszelek.
2022. febr. 24. 23:41
15/17 anonim válasza:
Mondjuk az ezeken való javítás se lenne hátrány...
16/17 anonim válasza:
14-es Akkor most sincs. Túl sokat foglalkozol a külsőségekkel. Ne gépezz annyit, feküdj le időben, zárd ki a stresszt, ezek mindenki arcán meglátszanak, ha elmúlik az arcod is kisimul.
17/17 A kérdező kommentje:
És ha nem simul ki utána? Az a tapasztalatom, hogy ami egyszer elromlik a testemben, az már nem javul meg magától. Pl. az évek során egyre több mindenem kezdett el ropogni. Na, az viszont genetika. És semmit nem tudtam eddig tenni ellene.
2022. febr. 24. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!