Borderline személyiségzavarban szenvedő nők, hány nap alatt felejtitek el, léptek túl és kerestek új párt?
Diagnosztizált borderline vagyok.
Állandó kapcsolatom van (5 éve) , nem mindenki cserélgeti a partnereit, megnyilvánulhat másban is.
A kapcsolatunk is jó, sőt soha nem volt jobb mint az elmúlt 2 évben, mert együtt fejlődünk, én pedig tudatos vagyok, pszichoterápiára járok, nemsokára befekszem 1 hónapra is.
Én is Border vagyok, eddig gyorsan kerestem mást, hiába szerettem az előzőt, most pedig pszichológushoz járok, aki lebeszélt róla(hogy inkább magamra koncentráljak)
inkább jobban akarok lenni, ezért nem keresek magamnak senkit.........
Hát nem mondom, nem egyszerű.....
Próbálom magam elfoglalni más dolgokkal, amik örömet okoznak nekem...
Fél éve vagyok szingli, nem hiányzik egyáltalán,
mondjuk nem is szerettem igazán, csak azért voltam vele h legyen valakim, Azelőtti páromat még mindig nem tudtam elfelejteni, akivel voltam több ideig.... Azt hittem majd könnyebb lesz ha mással leszek utána, de nem.....
Remélem majd találok valakit, akibe szerelmes leszek, de többet nem jövök úgy össze senkivel, ha nem szeretem....... 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!