A szupersikeres, gazdag emberek miért nem bírnak leállni?
Nagyon jó kérdés, azt hiszem nem tudom, hogy mi a célom. Egyelőre még tanuló (felfutó) szakaszban vagyok, de már most gondolkodom rajta, hol a határ, amíg még megéri a stressz, megéri a befektetett idő, energia.
Őszintén szólva Schobert Norbi egyik riportjából jött a gondolatom. Ő elmondása szerint nemrég stroke-n is átesett, nagyon sok stressz éri, kapja a figyelmeztető jeleket, de úgy fogalmaz, a következő években dolgozik rajta, hogy lassuljon. Innen jött az én gondolatom is.
Ugyan még stroke-t nem kaptam, de vannak kisebb figyelmeztető jelek, és még csak tolom és tolom, még csak azt sem tudom megmondani pontosan miért.
Meg lehet állni, át lehet adni az irányítást olyannak akiben megbízol (mint én :D) vagy megosztani feladatokat.
Számtalan lehetőség van.
Az való igaz ha nem nyomod a konkurencia elmegy melletted. Az élet már csak ilyen értelmetlen 'rat race' :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!