Ha pszichés alapon van egy szédüléses-pánikrohamos-ájulásérzéses betegségem, vajon ki tud benne segíteni, ha kimondottan kevesen ismerik ezt a betegséget, terápiát nem adnak, a gyógyszerre meg azt mondja az orvos, nem fog segíteni?
Elsősorban te tudsz saját magadon segíteni. Kezdd el a légzésgyakorlatot, jógázz, meditálj, sétálj, sportolj, menj el futni és keress olyan dolgokat, amik kikapcsolnak!
Keresd meg mi az, ami ezt kiváltotta és szabadulj meg tőle!
Egyébként javaslom a Valeriana-t, sima gyógynövény. Vagy van rengeteg tea ami nyugtató hatású, olyat is lehet inni.
Ha nem muszáj ne szedj be/igyál semmit, de ha rádjön egy roham, nem árt ha van nálad valami ami megnyugtat.
Üdv, egy volt pánikbeteg.
4! Nem tudom, én azért ajánlottam bátran, mert nekem bevált. Nagyon durva pánikrohamaim voltak, egyszer még mentőt is akartak hívni olyan rosszul lettem.
Viszont ezt sem kell úgy enni mint a cukorkát, csak ha nagy baj van mert nyilván egy idő után nem használ.
Ki kell próbálni, aztán ha használ jó, ha nem akkor tovább kell próbálkozni.
Én abból indultam ki, hogy az agybajt is magamnak okoztam, ezért akkor el is tudom mulasztani. Ezért nem próbálkoztam erős gyógyszerekkel, amik max elnyomják a tüneteket és nem meggyógyítanak.
A végén már attól rosszul lettem ha elhagytam a házat vagy ha egyedül voltam otthon, az pedig nem normális állapot.
Nem feltétlenül magadnak okoztad, az agy ingerületátviteli része és egyéb dolgok komoly kémiai folyamatok. Ebben az esetben a gyógyszerek pont hogy nem elnyomják, hanem helyrehozzák a hibás működést és meggyógyítanak, lásd pl. az antidepresszánsok.
Ezek szerint te magadnak okoztad, de sokak és pl én sem. Egyik nap még a haverokkal bulizok meg edzeni megyek, másnap meg felkelek és nem merek kimenni a házból, na ez az amit nem magamnak okoztam és ezen csak a gyógyszer segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!