A pszichiátrián megakadályozzák az öngyilkossági kísérletet?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 05:19
12/22 A kérdező kommentje:
Nem
2022. febr. 2. 09:02
13/22 anonim válasza:
Akkor, hogy akarsz rögtön befeküdni pszichiátriára? Ez nem így működik.
Menj el a háziorvosodhoz, ő beutal ahova kell. Sajnos nem tudom a pontos menetét, anyum pánikzavarral, emailben kereste fel az egyik nagy kórházat, ott 2 hónap alatt helyrehozták. Ez viszont a covid előtt volt, most korlátozottak a lehetőségek. Kérj segítséget a házirovostól első körben. Vagy ha van rá pénzed, magán pszichológus minél előbb. Ne várj!
14/22 anonim válasza:
A kérdés is fura nekem, bemész a pszichitáriára, hogy öngyilkos legyél?
15/22 A kérdező kommentje:
Én nem akarok pszichiátriára menni szüleim akarnak oda küldeni.
2022. febr. 2. 09:21
16/22 anonim válasza:
Akkor van aki segít! Ne pszichiátriára küldjenek, menj be a házi dokidhoz, kérj tőle tanácsot, hova, merre. Magán pszichológushoz nem tudsz menni?
17/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az ilyesmikben.
2022. febr. 2. 14:26
18/22 Grubbs0 válasza:
Ugyanez van nálam is. Nincs más kiút. Már csak mondott keresem.
19/22 anonim válasza:
Van kiút !
Mindig van !
Segítséget keressetek, olyan nincs, hogy nem hiszek az ilyesmiben. Ha gyógyulni akarsz, segít. Vissza tud vezetni az életbe.
20/22 A kérdező kommentje:
30x év alatt rajtam egyetlen pszichológus/pszichiáter sem tudott segíteni. Majd pont most fog? Ugyan már. Elegem van. Feladtam. Beveszek egy marék gyógyszert és befejezem.
2022. febr. 7. 06:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!