Érintésre zsibbad a szám egy körülírt területen. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
1 napja tart. Zsibbad az alsó ajkam jobb fele, ha nyelvemmel belülről megnyomom vagy ha kívülről megnyomom kézzel. Mint amikor érzéstelenítőt adnak be csak enyhébb. Nagyon megijedtem, hogy stroke, felkerestem a haziorvost, aki azt mondta, hogy ha tudok mosolyogni meg grimaszolni, magyarul nem benult le a fél arcom akkor nyugodjak meg.de nem tudja mitől lehet. Izzadok, szédülök időszakosan azóta, szerintem pánik és szorongás mert nem nyugodtam meg ettol. Kérdeztem, hogy lehet-e psziches, de azt mondta, hogy ilyen korulirt területen nem. Nem hallott még ilyenről.2022. jan. 28. 03:32
1/1 anonim válasza:
Tudtál aludni kérdező? Biztos kellemetlen lehetett. Ha aludni nm tudsz akkor az idegrendszered gyengül sajnos.meditacios zenékre lehet pihenni az vmennyire pótolja az alvást.ha nm múlik a tuneted,akkor sztem egy neurológushoz kérj beutalót.nekem mindig segített,ha doki megvizsgált.jobbulast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!