Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Decemberben füveztem 5x kb...

Decemberben füveztem 5x kb még suliban. Minden alkalommal rosszul lettem, a kezeim elzsibbadtak, vert a szivem, el akartam ájulni, kiszáradt a szám, és összeestem. Azóta teljes mértékben megváltozott az életem. Többi lent?

Figyelt kérdés

Megfogadtam attól a pillanattól kezdve, hogy jobban odafigyelek magamra. Mára már thai boxra járok 3 hónapja, hetente 3x edzőterembe, napi 2-3-4 liter vizet megiszok, és rendszeresen futok. Cigit / alkoholt / füvet teljes mértékben leraktam!

Viszont...

Néha visszatér az az érzés. Lehet ez egy trauma. Ülök például valahol, és visszajön az az érzés, amikor rosszul lettem a fűtől. Én így nem tudok élni! Ez már minden napos, nagyon elegem van! Állandóan rosszul leszek amir rá gondolok vagy eszembe jut. Elkezdek szédülni, olyan mintha álmodnék, kiszárad a szám, felmegy a vérnyomásom, majd egy 10-15 perc múlva jobb lesz, de úgy érzem meghalok. Lehet valami bajom? Lehet nem sima fű volt az decemberben egyébként..

Kérlek segítsetek! Én mindent megtettem amit tudtam, versenyekre is járok edzésen, régen a cigi meg az alkohol volt a mindenem, most a sport, és normális ember lett belőlem, de egyszerűen napi 1-2-3x rosszul leszek, előjön az az érzés, bele bolondulok!

2021. jún. 22. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Lehet nincs igazam, de szerintem te nem füvet szívtál, hanem herbál lehetett.
2021. jún. 22. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

Méregtelenítés kellene esetleg.

Mondjuk 3 hónap talán elég kellett volna legyen.

Magánorvoshoz, természetgyógyászhoz, stb. fordulnék.

Lehet, elég ha veszel egy gyógynövénykönyvet (Maria Treben) és abban elolvasod, mit javasol, vagy bioboltokban kérdezősködsz.

2021. jún. 22. 14:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy herbál volt. De most már nem fogok meghalni ugye?
2021. jún. 22. 14:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Hiszen ez még 2020.12.20.-a körül lehetett utoljára!
2021. jún. 22. 14:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki be tudja bizonyítani nekem, hogy nem lehet fizikai bajom, csak az agyamban van ez, és nem halok meg akkor lehet megszűnne, mert így fognám fel. Jelenleg úgy fogom fel, hogy meghalok, de ez csak az agyamban létezik
2021. jún. 22. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez akár pánikroham is lehet, az intenzitástól függ. Bizonyos drogok kiválthat ilyeneket, főleg ha még hajlama is van rá valakinek. Pszichoterápia és gyógyszeres kezelés is működhet, akár együtt is, úgyhogy célszerű lenne olyan szakembert felkeresni, aki mindkettőhöz ért (pl. pszichoterapeutaként dolgozó pszichiátert). Illetve előtte egy kivizsgálás sem ártana, hátha mégis valami más oka van az egésznek.
2021. jún. 22. 14:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Voltam teljes körű vérvételen, 3 hete, semmi baj nem volt, vitaminok tökéletesek, vashiányom nincs, hemoglobin szint tökéletes, vizeletvizsgálat tökéletes, székletminta tökéletes, teljes kivizsgáláson átmentem, és azt mondták, ez csak pszichés dolog
2021. jún. 22. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem fogsz meghalni, nekem is volt olyan hogy herbált szívtam párszor, és utána hónapokig fura volt egy két dolog. Kicsit hasonlóak mint neked. Ki kell várni, jó lesz minden! Első voltam.
2021. jún. 22. 15:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Tesómnak voltak pánikrohamai egy időszakban. Érzett valamit a szívén, rossz közérzet, stb. Persze akkor még azt hitte komolyabb fizikai probléma. Végül egy ilyennél sürgősségin kötött ki.

Ott megmondták, hogy pszichés és azóta semmi baja. Annyira megbízott az orvos szavában, hogy onnantól neki el is múlt. Ezt azért írtam le, hogy hátha segít hatni a tudatalattidra, mert valszeg neked is csak ennyi van.

2021. jún. 23. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!