Decemberben füveztem 5x kb még suliban. Minden alkalommal rosszul lettem, a kezeim elzsibbadtak, vert a szivem, el akartam ájulni, kiszáradt a szám, és összeestem. Azóta teljes mértékben megváltozott az életem. Többi lent?
Megfogadtam attól a pillanattól kezdve, hogy jobban odafigyelek magamra. Mára már thai boxra járok 3 hónapja, hetente 3x edzőterembe, napi 2-3-4 liter vizet megiszok, és rendszeresen futok. Cigit / alkoholt / füvet teljes mértékben leraktam!
Viszont...
Néha visszatér az az érzés. Lehet ez egy trauma. Ülök például valahol, és visszajön az az érzés, amikor rosszul lettem a fűtől. Én így nem tudok élni! Ez már minden napos, nagyon elegem van! Állandóan rosszul leszek amir rá gondolok vagy eszembe jut. Elkezdek szédülni, olyan mintha álmodnék, kiszárad a szám, felmegy a vérnyomásom, majd egy 10-15 perc múlva jobb lesz, de úgy érzem meghalok. Lehet valami bajom? Lehet nem sima fű volt az decemberben egyébként..
Kérlek segítsetek! Én mindent megtettem amit tudtam, versenyekre is járok edzésen, régen a cigi meg az alkohol volt a mindenem, most a sport, és normális ember lett belőlem, de egyszerűen napi 1-2-3x rosszul leszek, előjön az az érzés, bele bolondulok!
Méregtelenítés kellene esetleg.
Mondjuk 3 hónap talán elég kellett volna legyen.
Magánorvoshoz, természetgyógyászhoz, stb. fordulnék.
Lehet, elég ha veszel egy gyógynövénykönyvet (Maria Treben) és abban elolvasod, mit javasol, vagy bioboltokban kérdezősködsz.
Tesómnak voltak pánikrohamai egy időszakban. Érzett valamit a szívén, rossz közérzet, stb. Persze akkor még azt hitte komolyabb fizikai probléma. Végül egy ilyennél sürgősségin kötött ki.
Ott megmondták, hogy pszichés és azóta semmi baja. Annyira megbízott az orvos szavában, hogy onnantól neki el is múlt. Ezt azért írtam le, hogy hátha segít hatni a tudatalattidra, mert valszeg neked is csak ennyi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!