Mitől lehetett ez? Alig tudtam beszélni, elzsibbadt a kezem és a szám?!
Nos,az egész úgy volt, hogy délelőtt voltam suliban, és utána délután mentem a buszra,mivel mentem haza. Útközben elég éhes lettem, kicsit el is kezdett fájni a fejem. Vettem 100G Fornetti Mini Pizzát, ami ugye nem sok, 5 darab volt. Beültem a buszba ,és egyre jobban kezdett fájni a fejem. Nem mondom hogy elviselhetetlenül, de azért kicsit hasigatott. Buszozok, és észrevettem hogy NEM TUDOK BESZÉLNI. Vagyis próbáltam így magamban szavakat kimondani, de felcseréltem a betűket, és egyszerűen nem jutott eszembe hogy hogy mondják. Meg néztem a feliratokat útközben, és alig tudtam elolvasni.mellettem ült az egyik ismerősöm, próbáltam mondani neki valamit,de összegabajodtam,és nem tudtam beszélni,csak összevissza.Nem nagyon lehet ezt így leírni.
Utána elkezdett zsibbadni a bal kezem,fokozatosan egyre jobban. alig éreztem. Utánna meg a szám is elzsibbadt (itt is inkább a bal fele).
Ez az egész 20 percig tartott kb. Egyáltalán nem volt fájdalmas,nem féltem,nem is ijedtem meg. Most teljesen jól vagyok, tudok beszélni, semmi gond a kezemmel,se a szájammal.
Én arra gyanakszom,hogy túl keveset ettem, és ezért lett ez. Általában reggel szoktam mindig egy szendvicset venni, na most azt kihagytam.
Ugye ez nem komoly? Most apszolút nem érzek semmi utóhatást.
Mondom ez az egész hogy nem tudtam beszélni, 20 percig tartott,a kéz zsibadás kb 10 percig, a száj zsibbadás kb 5 percig. így egymás után jöttek. De utána "visszajött" mind. Nem értem énse.
Please, írjatok!
Először is, nyugodj meg (persze ha nyugodt vagy, akkor nem kell.) Szerintem hívd fel az orvosi ügyeletet, és mondd el nekik is ezt, és hogy kell-e valamit csinálni. Elképzelhetőnak tartom, hogy az éhségtől volt csak, vagy pl. túl keveset ittál, de orvost kéne megkérdezni, hogy súlyosabb dologra nem utalhat-e.
Itt találod az orvosi ügyelet telefonszámát településenként:
Igazából én teljesen nyugodt vagyok, csak kiváncsiságból kérdeztem ezt. Kisebb koromban is, mikor nem ettem, rosszul lettem, és elájultam. Szóval szerintem ez a kajától lehet, csak más formában. Mondjuk inkább ez, mint az ájulás.
Mostantól jobban figyelek az étkezésre, szerintem nem olyan nagy probléma.
Ideggyógyászati probléma is lehet, ez inkább az agy jobb felében jelentkező átmeneti keringés zavarra utal, mivel azt írtad, hogy a testeden bal oldalt jelentkeztek a tünetek. Bár a beszédzavar a bal oldalit szokta kísérni.
Egy ideggyógyász szakorvoshoz én azért elmennék a helyedben és minél előbb. / komplikált migrén is tud ilyet csinálni, de a tutit csak szakember tudja megmondani és az most nem a háziorvos /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!