1 éve van kényszer gondolatom,hogy küzdjem le ?
Van egy heg a hasamon ami 1 éve zavar és 0-24-be erre gondolok és szorongok pedig senki nem látja.
Ez miatt már 2-szer voltam pszichiátrián. Az egyik helyen antipszichotikumot a másik helyen antidepresszánst kaptam de semmi nem jó.
Többször akartam már öngyilkos lenni, utálok ételni utálom a hegemet és utálom, hogy senki nem ért meg.
Biztos, hogy csak ez a heg van a háttérben? :-(
Történt veled valami egyéb olyan dolog, ami miatt ennyire szorongsz?
Én értelek. Én az ujjamból vágtam le egy darabot, szerencsére porcot nem ért, nem amputálták, de mindig azon aggódtam, hogy kinek fogok így kelleni, amúgy sem vagyok szép.
Aztán évek alatt elhomályosodott a dolog, és már magam sem igazán foglalkozok vele.
Hidd el, ha keleni fogsz valakinek, az nem a sebed függvénye lesz, hanem a jellemedé.
Ha eltávolodnak tőled, ettől a pszichiátriás történettől fognak és kár lenne érte.
Egy heges lány még újdonság, izgató is lehet, ne tudd meg mennyi fétis létezik, és ha nekem alapból tetszenél, megszeretnélek a sebeddel együtt.
Akinek meg csak a testedre van szüksége, lehet elutasít emiatt, de ez legalább egy jó előszűrés, hogy ne akadj össze annyi idiótával.
Kitartást, az idő megoldja. Addig is keress társaságot, ami eltereli a figyelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!