Az Autizmus Alapítvány diagnosztizálhat úgy, ha a szüleimmel nem tudnak élőben beszélni, és más rokonaim nincsenek?
Figyelt kérdés
Szüleim az egyetlen rokonaim, akik még együtt tudnának működni, ha én ki szeretném vizsgáltatni magam. Ők azonban az ország másik végében élnek, mindkettejüknek időigényes munkahelye van, nem igazán látok arra esélyt, hogy pár időpontért leutaznának ide.2022. jan. 20. 18:13
1/6 anonim válasza:
A szüleidnek akkor kell megjelenniük, ha 18 év alatti vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam. úgy tudom a szülőket behívják egy-két alkalomra ahol kikérdezik őket a gyerekkorommal kapcsolatban, erre gondoltam, hogy muszáj-e fizikailag megjelenniük ehhez?
2022. jan. 20. 21:11
3/6 anonim válasza:
A honlapon rajta van, hogy milyen dokumentumokat kell kitöltened. Az egyiket a szüleidnek kell. Nem hívják be őket.
4/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!
2022. jan. 20. 21:20
5/6 anonim válasza:
én is köszi a válaszokat, majd kivizsgáltatom magam. rám is minden illik. :) de félrediagnosztizáltak mert nő vagyok.
6/6 anonim válasza:
5os vagyok.utanna néztem, a bipoláris depressziós miatt kissé muszáj aludnom,félreértelmeztem.mar kiskoromban furán viselkedtem pmsbe.most se tudok aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!