Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon szorongok a kapcsolatot...

Nagyon szorongok a kapcsolatotban, mit tegyek, szakítsak? 21/f

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és most van az első kapcsolatom. Alapból egy elég szorongó típus vagyok, és most egy pár hete vagyunk együtt barátnőmmel de nekem ez az egész szorongással jár. És nem tudom megmondani miért. Ez az egész elköteleződés gondolat rettentően stresszessé tesz. De mit tegyek. Úgy érzem lelkileg sérült vagyok egy kapcsolatra. De ha meg se probalom sose tudom meg milyen egy kapcsolat. Most úgy érzem többet szorongok mint ezelőtt.
2022. jan. 20. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig fontos lenne megfogalmaznod magadnak, hogy miért, ebben van a kulcs. Mi zavar, amiben korlátoz az "elköteleződés"?
2022. jan. 20. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
mi a konkrét baj?
2022. jan. 20. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj ne megfelelni annak, hogy ő mit akar ebben a kapcsolatban, hanem valahogy fejezd ki vidd arra a dolgokat, ami miatt neked érdekes lehet ez a kapcsolat. Valahogy ez volt az érzésem, hogy csak így sodródsz a dologban és ilyen fake módon vagy benne.
2022. jan. 20. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Van egy friss könyv a szorongásról: [link]
2022. jan. 20. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!