Ha visszaszokok a drogokra, az segít kijönni a depresszióból?
Nem, nem segít kijönni.
Hidd el, hogy az még mindig jobb, ha ésszel éled meg a depressziót, úgy, hogy tudsz magadról és a világodról.
Nem tudom, hogy mi bánt, mi a depressziódnak az oka. De voltam én is hasonló helyzetben, illetve még mindig abban vagyok, csak már tiszta fejjel. Talán nem lett jobb semmi attól, hogy már nem élek semmilyen szerrel, igaz, hogy nem múlt el a depresszióm. Viszont nálam volt egy "bekattanás". Mikor egyszer szétcuccozva ültem az utcán egy padon. Éreztem, hogy megint kezd elmenni az eszem, megint nem fogok tudni a világomról és megint nem fogok tudni semmit sem irányítani, minden ki fog csúszni a kezemből. Talán a kábítószerekben pont ez a "jó", hogy az ember egy kis ideig megfeledkezhet mindenről. De én soha többet nem akarom ilyen tehetetlennek érezni magam. Lehet, hogy most is annak érzed magad, Kedves Kérdező, de hidd el, annál az állapotnál bármi jobb.
És szerintem ezt Te is tudod. Ez a bedrogozott állapot bizonyára komfortérzetet nyújthat, mivel rendszeresen drogoztál, de inkább ragaszkodj a tiszta elmédhez, azzal még talán van esélyed megoldani a problémákat.
Van egy biztos módszer. Ha elvinnének egy kőbányába néhány hónapra, és egy korbácsos ember a hátad mögött úgy meghajtana, hogy este vacsorázni se legyen kedved, csak bezuhanni az ágyba. Ahányszor depresszióba esel, vagy kábszerhez nyúlsz, ezt megismételnék. Garantált, hogy örökre elmenne a kedved mindketőtől.
A depresszió és a drogozás is céltalanság, önsajnálat és akaratgyengeség keveréke, a kényszermunka tökéletes gyógyszer rá. Minden figyelmedet lefoglalná hogy jól csináld amit kell, nehogy csattanjon az ostor a hátadon.
Nézd, én mióta hívő keresztény lettem, megtapasztaltam az ÚR Jézus szabadítását is, pl a depresszióból is. Egy emberi roncshalmaz voltam, a depresszióm annyira súlyos volt, hogy képtelen voltam bármire is. Miután elkezdtem segítségül hívni JÉZUST, láss csodát, a gyötrés enyhült, s egyre jobban enyhült, s végül, amint továbbra is kerestem az Urat és az Ő akaratát, igyekezvén Neki engedelmeskedni, illetve folyamatosan segítségül hívni, szépen a roncsaimból összekanalazott. Anno nem gondoltam, hogy ez valaha is lehetséges lesz, hogy én még fogok tudni örülni az életben, hogy helyreállok. DE, AZ ÚR MEGTETTE!! :) Szóval hívd segítségül az ÚR nevét, újra és újra és meg fogod tapasztalni az Ő szabadítását! :)
Egyébként ez a depressziós gyötrés démonok által történik, s mikor segítségül hívod JÉZUS nevét, akkor azért enyhül a gyötrés, mert a démonok számára kínzó, égető TŰZ, csupán az ÚR JÉZUS neve is! :)
Ezt anno nem tudtam amúgy.
De azóta sokat tanultam. :)
SZÓVAL A LÉNYEG AZ, VAN MEGOLDÁS, VAN SZABADULÁS, VAN HELYREÁLLÁS, VAN GYÓGYULÁS AZ ÚR JÉZUS ÁLTAL!!! :)
Imádkozom, hogy szabadulj meg a gyötréstől, amint segítségül hívod az ÚR nevét.
Olvasd a Bibliádat is légyszi. Mert az Isten Igéje. :)
Biztosan elmúlik a depressziód, csak az a szépséghiba, hogy előbb-utóbb veled együtt... :(
Egyáltalán minek kezdted el, nem vagy normális?
Hallgass az előző válaszok jó tanácsaira. Ha élni akarsz, azonnal kezdj el egy terápiát.
35ös válaszoló talán a kőbányai sz_pótantom?
Viccet félre téve,nem fog segíteni ha vissza szoksz a drogokra csak ideig óráig, ha nincs komolyabb mentális problémád én azt ajánlom menj el egy pszichológushoz akivel tudsz beszélni róla hogy mi zajlik le benned.
A szerek abba hagyása után az agynak legalább 1év kell mire helyre áll.
Gyógyszeres kezelést ha nem muszáj ne kezdj el mert olyan mint a drog csak legális verzióban. Függőséget okoz, a mellékhatásokról nem is beszélve. Pl az antidepresszánsnál(libidó csökkenés/teljes elveszítése)
Próbáld magad lefoglalni csináld amit szeretsz,amiben örömöd leled. És egyél csokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!