Más is ennyire válogatós a pszichológusoknál?
Figyelt kérdés
Férfiakhoz, pláne idősekhez nem igazán akarok menni (a nőgyógyászok közül is mindig a nőt választom), a nagyon időseket kerülöm, mert fiatal húszon éves vagyok és nem értene meg, a legideálisabb a 40-50es korosztály lenne, de akiket felkerestem azok mind foglaltak voltak (legalább 15 szakemberről beszélünk), még várólistára sem kerülhettem, és csak azok maradtak akik nem annyira szimpatikusak. Van egy nő, de az anyámra emlékeztet és nagyon rideg a kisugárzása, aztán a másik egyáltalán nem szimpatikus, a többiek pedig túl fiatalok.
Az sem garantált, ha elmegyek egyhez akkor ott is maradok, mivel nem mindenkivel van meg a kémia.
Ti meddig keresgéltek, mikor adjátok be a derekatokat?
2022. jan. 16. 17:25
11/15 anonim válasza:
Miért érzem azt hogy te valójában nem is akarsz pszichológushoz menni?
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves 9es, valószínűleg pszichoterapeutához jársz, ha dinamikus pszichoterápiát csinál, erre szakpszichológus nem jogosult. Az lehet hogy klinikai szakpszichológus (oda szokták írni), mellette viszont pszichoterapeuta is.
2022. jan. 16. 20:23
13/15 anonim válasza:
12# Hadd tudjam már jobban, hogy kihez járok... A klinikusok is jogosultak pszichodinamikus pszichoterápiát végezni.
14/15 A kérdező kommentje:
13: oké, lehet igazad van. Így már azért nagyobb eséllyel tudok találni valakit, viszont legutóbb beszéltem egy cbt-s pszichoterapeutával, aki azt mondta hogy nem ismer senkit aki az én problémámat kezelné.
2022. jan. 16. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!