Hogy fogadjam el, hogy egész életemben minden nap egyedül
kell lennem és főleg aludnom?
Figyelt kérdés
Bipolaris vagyok, sokszor hetekig érzéketlen, akkor nincsen gond, de ez mindig átvált abba, hogy hirtelen nem tudok egyedül lenni és csak úgy tudok meglenni, ha azt képzelem hogy együtt alszom valakivel, aki tetszik. Ez nem hangzik olyan komoly problémának, de nekem nagyon nagy gondot okoz. Ilyenkor egész, főleg éjjel azt képzelem hogy valaki átölel és úgy alszom el. Hogy zárjam ezt ki? (Kapcsolatom nincs es nem is lehet, soha nem is volt, az ismerkedést ne javasoljátok)
én most magamtól cölit tartok, nő vagyok. én is hasonlókat élek át. de mindig átlendülök. az életem sokkal jobb férfi nélkül. a plusz energiáimat magamra fordítom, mozgok, meditálok, továbbtanuláson gondolkozok. szerintem tökre normális amin átmész-megyünk. miért kéne állandóan boldognak lenni? olyan ember nincs. max egy fotóig amit feldob instára. amúgy nekem a gyógyteák segítenek harmóniába kerülni. és a sok sok séta, friss levegő, offline fél napokat tartok, sokat írok , úgymond írás terápiát csinálok magamnak. kb. tudom mikor hülyülök be, pörgök be, ezeken a napokon megvan a rutin, hogyan hozom le magam a földre, és amikor depisebb napok vannak, akkor egy minimális napi rutint csinálok és átpasszírozom magam ezeken a napokon.az írás közben meg kiadom magamból a feszkót, a mozgás meg segít a h-orny napokon lenyugodni.
2022. jan. 18. 05:37
12/14 anonim válasza:
11est nem csodálom, hogy jól elvan férfi nélkül.
Igazából a szó szoros értelmében vett férfi, ha létezik is, hamar elkel. A kérdező meg örüljön, hogy néha elmennek az érzelmei. Ez kell a mai világ elviseléséhez, így sokkal életképesebb vagy, mint állandó érzelmekkel:)
Akik annyit éreznek a másik iránt, mintha az egy "vizespalack" volna, jajjj de jól boldogulnak! Irigylésreméltó.
2022. jan. 18. 06:27
13/14 anonim válasza:
És érdekes, hogy vajon véletlen-e, hogy ennyi autizmussal élő, vagy borderes, vagy egyéb szoc. készség kontakt ember születik, vagy ez egyfajta természetes adaptációja az emberi fajnak az adott környezeti feltételekhez.
Én hallottam egy előadást arról, hogy a most születő gyermekek idegrendszere már lassan egységesen, és többségében totál eltér a régen normálisnak tartottól, és, hogy rövid időn belül ez lesz a normális. A tapasztalat is nagyon ezt mutatja.
2022. jan. 18. 06:35
14/14 A kérdező kommentje:
Hat sajnos ez nem egy jo dolog mivel a bipol tünete es sajnos nem csak egy adott férfi iránt nem erzek semmit hanem semmi iránt. Olyan vagyok mint egy darab fa...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!