Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Budapesten jó klinikai szakpsz...

Budapesten jó klinikai szakpszichológus?

Figyelt kérdés
Olyan, aki lelkes és nem csak a pénzre hajt, tényleg segíteni akar. Kérlek írjatok röviden tapasztalatokat és, hogy ti miért fordultatok hozzá. Köszönöm.

2022. jan. 13. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekel, de ilyen kérdésekre nem nagyon szokott válasz jönni, ahogy megfigyeltem.
2022. jan. 13. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
1# Azért, mert mindenkinek más a jó.
2022. jan. 14. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Pesti sajnos, de nézegettem szakembereket, és google értékeléseknél rengeteg beszámolót lehet olvasni, onnan talán több információt találsz.
2022. jan. 14. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Háát..nem nehéz jó szakembert találni. Ami nehéz, hogy olyan szakembert találj akinek szabad időpontja is van.

Én Bérdi Márkot ismerem aki pszichoterapeuta és 10e ft alkalmanként.

Ismerek még egy valakit és ő már elit szint szabad időponttal de 25e ft alkalmanként, szóval gondolom felesleges bedobnom a nevét.:D

2022. jan. 14. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már biztos, hogy nem 10 ezerért dolgozik, egy pszichoterapeuta nem adja magát olyan alacsonynak számító áron. Már a nulla ráképzéssel rendelkezők is elkérnek minimum annyit.
2022. jan. 14. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Az "azóta" lényegében 2021es nyári ár. Ha elolvasod a honlapját ott leírja, hogy sokan kicsit túlárazzák magukat.

Volt borderlineos barátnőm járt hozzá két alkalommal (intézményes kezelést ajánlott inkább az akkori állapota miatt).

2022. jan. 14. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen extrém alacsonynak minősíthető áron biztos, hogy tele van. Nem sokan árazzák túl magukat, hanem mindenki. Klinikai szakpszichológus legalább 15, pszichoterapeuta 20, mezítlábas pályakezdő pszichológus 12.
2022. jan. 14. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkoriban siman adott idopontot. Szoval. Nem tudhatod. A mostani klinikai szakpszichologus akihez jarok 15. A tudasahoz kepest (ka sok modszert ismer) ingyen van, meg is egybol tudott idopontot adni

De pl bnom most ingyen jar az egyik hazai legelismertebb phds teraphoz. Nevet szinten nem mondok. Aki keres talal. De ehhez az kellett, hogy tobb mint 50szakembert felhivjak, emaikezgessek stb. Mondjuk elveztem.

2022. jan. 14. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is nehéz, mert terápiás kapcsolat függő nagyban, hogy ki-ki milyen terapeutával lesz elégedett. Vidéken ismerek egy nagynevű terapeutát, 5 ismerősöm járt hozzá, volt aki egyénibe, volt aki csoportba. Egy lány imádta, a többi teljesen ki volt rajta akadva. Pszichiátrián volt többünknek ugyanaz a pszichológusa. Sokan panaszkodtak rá, én meg nagyon szerettem vele dolgozni. Mondták hogy szerintük tökre el van tájolva, nekem meg pont az volt az érzésem hogy az összes pszichológus közül akihez jártam, ő ért meg a legjobban... szóval szerintem ez tényleg kapcsolat függvénye
2022. márc. 23. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!