Mégis mit tegyek hogy ne kelljen így élnem? Rosszul vagyok magamtól!
Szia!
Szerintem ez egy jó dolog hogy észre veszed a problémát saját magadban.
Az első és a legfontosabb hogy saját magad rendbe tedd, a te érdeked szerint.
Kicsit szakadj le a telefonról, ha lehet így nevezni.
Inkább találj más elfoglaltságot magadnak, mint a telefon nyomkodás, amúgy sem egészséges.
Esténként menj ki a levegőre és szellőztesd ki a fejed, sétálj egy nagyot, olvass el egy könyvet, hallgass vidám zenéket, és ne ilyen depressziósakat.
A te korodban szerintem valamilyen szinte normális ez a hangulat zavar, amit jelenleg érzel, nagyon sokan küzdenek ezzel a problémával sajnos, de mindig a pozitív dolgokat kell meglátni, kicsit hagyj magadnak időt mindenre.
Vegyél egy forró fürdőt ha teheted, relaxálj, ahogy érzem kicsit ráfeszülsz a dolgokra, ne görcsölj sokat semmin! <3
Remélem minden rendben lesz veled, ha tudsz válaszolj rá egy kis idő múlva!
Szia! :)
Figyelj egy próbát megér. De ha majd dolgozol, szerinted azt elfogják nézni neked hogy : Ó, semmihez nincs kedvem, nyomkodom inkább a telefont.
Régen ugyan így voltam mint te, és igen is mentálisan meg lehet erősödni, segítséggel vagy nem, de menni fog!
Mindig csak előre nézz, és gondolkodj picit előre is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!