Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tedjek hogy végre lenyugod...

Mit tedjek hogy végre lenyugodjon? Már nem bírom

Figyelt kérdés
Most először írók ide de már nem tudom hogy mit tedjek a helyesírási hibákért bocsánat lényeg hogy dédimamám napról napra egyre jobban épül le szellemileg és mi vigyázunk rá mert a lányát és anyum többi tesóját nem érdekli mi pedig már nem bírjuk idegileg már nekünk jön üvölt velünk meg fenyegetett hogy úgy is megöl minket ha pedig pár pillanatra nem figyelünk rá akkor képes felgyújtani a házat tegnap is nekünk jött akkor annyira ideges lettem hogy remegtem szédültem a szívem pedig elkezdett gyorsan és össze vissza verni aludni se tudtam igazán és ma megint rosszul lettem mert jött utánam üvöltve és nem hadjot békén megint rám jött a remegés begyorsult a szívem és elkezdett megint össze vissza verni és azóta nem bírom a sírást abba hagyni otthonba mamámék és anyum tesói nem engedik berakni mert akkor nem tudják a nyugdíját lenyúlni de egyik se jön nekünk segíteni

2022. jan. 10. 11:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem hogy orvoshoz se engedik elvinni nekünk sajnos a kocsi elromlott és megkértük őket hogy vigyék el orvoshoz de akkor anyum testvére elkezdett velünk üvölteni hogy ne hazudjunk mert semmi baja nincs
2022. jan. 10. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Hívd fel a mentőket, beviszik és az orvosnak megmondod,hogy nem tudsz gondoskodni rajta. A lányának kötelező gondoskodni, ugye szülőtartás van már itthon.

Hogyha nem tud akkor elküldik egy olyan egészségügyi intézményben ahol szakképzett apolók gondoskodnak róla. Egyik ismerősöm 70+éves apukája is meg akarta a lányát "szexelni", ekkor döntöttek úgy,hogy mennie kell. Előtte 5évig gondozták.

2022. jan. 10. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségét 🙂
2022. jan. 10. 12:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Dédim a szomszédunkra van rá izgulva és le is vetközi az udvaron mi pedig próbáljuk berángatni és akkor is üvölt velünk
2022. jan. 10. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi történt azóta?

Pszichiátriai gondozásra van szüksége, mivel nyilvánvalóan valamilyen demenciával járól időskori betegsége van. Gyógyszerekkel (nemcsak nyugtatókkal!!!) kellene kezelni és lehet is!!! Ezek csökkentik az agressziót, javítják a figyelmet, leállítják a zavarodottságot, túlpörgést. Feltétlenül vigyétek orvoshoz, vagy hívjatok mentőt, ha kell, rendőrt is.

2022. febr. 7. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!