Megint szétvagdostam a karomat. Ha a munkahelyen észreveszik, ezért kirúghatnak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 18:32
11/18 anonim válasza:
Segítségkérés helyett miért kell ezt tenned magaddal?
12/18 A kérdező kommentje:
Majd tervezek pszichiáterhez menni.
2022. jan. 9. 19:46
13/18 anonim válasza:
Én is tervezek andrológushoz. Immár 22 éve tervezem.
14/18 anonim válasza:
Ne csak majd tervezd, hanem tedd meg. Ez betegség. De inkább pszichológushoz, ha meg tudod fizetni, mert a pszichiáter csak nyugtatót ír, de nem foglalkozik az okokkal. Amik fennmaradnak. Mitől stresszelsz?
15/18 anonim válasza:
Lenne esélyed az okára is rájönni pszichológusnál, pszichiáter meg (ha olyan aki nem beszélget) tünetileg, gyógyszerrel kezel és ha nincs beszélgetés, az ok nem derül ki/nem oldódik meg.
16/18 A kérdező kommentje:
"a pszichiáter csak nyugtatót ír" igen arra lenne most leginkább szükségem
2022. jan. 9. 20:01
17/18 anonim válasza:
Igen, csak soron kívüli alkalmassági vizsgálatot kérhet, ki nem rúghat. Velem is ìgy volt. Én zavartan viselkedtem, de én nem vettem észre, ezért elküldött soron kívül az üzemorvoshoz, aki pszichiátriára, onnan kellett szakvélemènyt vinnem.
18/18 anonim válasza:
Azzal azt írod alá, hogy egész életedben szedheted, mert rászoksz. Inkább az okot szüntesd meg. Szóval miért stresszelsz?
Hogyne rúghatná ki, 17-es, a munkáltató azt csinál, amit akar. Csak a közalkalmazottak vannak úgy-ahogy védve, de alkalmatlanság miatt őket is ki lehet rúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!