Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem érzek szerelmet, nem...

Nem érzek szerelmet, nem érzek semmit mások iránt. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Szerettem volna kipróbálni a párkapcsolatot, szexre is vágytam már, ezért megismerkedtem valakivel. Aranyos, kedves, egy ideig kedveltem is, azt hittem jó lesz, de nem az. Nem érzek szerelmet, sosem éreztem, de még szexuálisan sem érdeklődtem mások iránt. Nem tetszik hogy állandóan kommunikálnom kell vele, állandóan írogat. Egy ideig tényleg elvoltunk, akkor kezdtem rosszat érezni, amikor a költözködést és a közös életet emlegette. Belegondoltam, ha párkapcsolatban élek, akkor előbb-utóbb össze kell a párommal költözni. Abból a szempontból előnyös lenne, hogy hamarabb jutnék saját ingatlanhoz vagy könnyebben tudnám ellátni magamat, viszont irritál a tudat hogy nem tudok majd azt csinálni mindig amit szeretnék, nem lesz privát terem. Sajnos a jelenlegi párom elég tapadós is, mindig a sarkamban van, mint egy kiskutya. Nem értem, hogy miért nem érzek senki iránt semmit. Mint említettem, az elején nem volt ennyi rossz gondolatom a párommal kapcsolatban, egészen jó volt hogy ennyire kedves embert fogtam ki, viszont még mindig semleges nekem. Lefeküdtünk, sok időt töltöttünk együtt, de semmi érzésem vele kapcsolatban. Nevetek, jól érzem magamat az ő és mások társaságában is, de az égvilágon semmit nem érzek másokkal kapcsolatban. 0 kötődés. Teljesen semlegesek nekem. Ha otthagynak, akkor megyek tovább, lesz következő.

Miért nem teljes az életem? Úgy érzem magamat, mint egy puzzle, aminek elveszett egy darabja. Egy betölthetetlen üresség van a mellkasomban.

2022. jan. 7. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell mások iránt érezni, sőt még egy fő más iránt se KELL érezni. Majd jön az az érzés, amikor nem akarod érezni és a hátad közepére se kívánod majd azt a szenvedést. Nem úgy lesz szerelmes az ember, hogy eldönti és nem is abba, akibe eldönti. Ez nem így működik. Te jelenleg nem vagy szerelmes senkibe vagy mégis, valakin nem vagy túl, a lényeg, addig teljesen fölösleges erőltetni a komoly kapcsolatot. Persze eldöntheted, kilogikázhatod, hogy mi lesz jó. Garantáltan boldogtalan leszel, de legalább lesz házad meg rendszeres szex. Sokan eladják/eladjuk a lelkünket. Aztán amikor találkozunk az igazival, akkor már késő.
2022. jan. 7. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!