Miért vagyok ennyire ideges típus? Vagy majd kinövöm?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje tart, és az a fura hogy amíg nem áll fenn kiváltó ok (pl csámcsogás, gyerekhiszti) addig minden ok, de mivel kisgyerekekkel élek egy háztartásban ezek a kiváltó okok nagyon gyakran előfordulnak és olyankor legszivesebben ölnék, régebben gyakran előfordult hogy nekitámadtam valakinek, mostanában leginkább visszafolytom mert nem tudom mit tehetnék de tudom hogy az nem tesz jót. Jó ötlet lenne elköltözni valahova amíg esetleg elmúlik az öcsém “hisztikorszaka”? A szüleim nem hiszem hogy elvinnének pszihológushoz.2022. jan. 6. 15:05
1/1 Senior Séf válasza:
Ne feledd, te is voltál kisgyerek, és te is az agyára mentél másnak. Őket nem sajnálod, csak magadat? Bazky, nemzedékek ezrei túlélték a környezetükben előforduló gyerekek allűrjeit. Csak pont neked ne sikerülne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!