Hogyan lehet lelkileg fejlődni, személyiséget fejleszteni kemény pénzek és utánajárás helyett, könyvekből lehet tanulni ilyeneket vagy milyen technikák vannak emellett?
Érdemes olyan helyre elmenni önismeretre, vagy önfejlesztésre ahol nem végeláthatatlan időre szerződtök így az anyagi kizsákmányolás lehetősége nem áll fent. Vannak pszichológusok,coachok (nem a random tanácsokat osztogató coach vagyok a tiktokon típusúra gondolok hanem olyanra aki szakképzett) akik 5/10 alkalomra szerződnek eleve és állítanak rá a fejlődés útjára. Ha rám írsz tudok ajánlani is akár privátban ilyen szakembert, de neten utána is tudsz nézni.
Továbbá van egy könyv a kognitív viselkedés terápiáról, ami egy önsegítő könyv tele gyakorlatokkal. Ugyan úgy van szerkesztve hogy mentális betegek is használhassák a benne lévő feladatok szerintem bárki életét szebbé, céltudatosabbá, komfortosabbá tudják tenni.
Cím, szerző:
Seth J. Gillihan
Kognitív viselkedésterápia egyszerűen
De nagyon jó önismereti könyvei vannak:
Sárvári Györgynek
Orvos Tóth Noéminek
És Csernus Imrének is
Remelem segítettem valamennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!