3 éve Candidatol szenvedek. Sokadik utanajaras utan egy maganorvos 1 evig tarto gyogyszeres kezelesre fogott. Letlet, ujra kiujult masodjara. Mit lehet tenni? Semmit?
30 éve kínlódok vele, 1,5 évet diétáztam keményen - a diéta se ért x.rt se (csak akkor már az evés se nyújtott örömet).
A mai napig havi szinten gyógyszert szedek. Úgy tűnik, vannak, akiknek ezzel kell együtt élnie :(
" A folyamatos gyógyszerezéstől félek, hogy tönkremegy a májam. Erre mit mondanak az orvosaid? Lehet szedni éveken át a Flukonazolt és a Femiflot? Stb.."
Mycosystet szedek, évekig felírta a háziorvos - az új dokim nem írja fel, félti a májam, de megoldást nem tud, semmi nem működik. Úgyhogy megmondom őszintén, én beszerzem más módon, vállalom a kockázatot... inkább, mint megint eljutni arra a szintre, mikor csak az öngyilkosság körül forognak a gondolataim.
Én is ezt csinálom.... Bár az orvosom valószínűleg felírná továbbra is. Köszönöm a segítségeteket, gondoltam, hogy sajnos ez van, most megint elmegyek az orvoshoz, ha mond valami használhatót, szólok.
Szép napot!!
feltétlen írj, ha megtudsz valami hasznosat.
Szép napot!
Kedves Candidaval küzdő Emberek!
Azt hiszem elmondhatom magamról 3 éves szenvedés után, hogy sikerült magam mögött hagyni az egész problémát.
Magánnőgyógyászom javaslatára, menstruáció előtt 3 nappal és m után 3-4 napig hüvelykúpot használok éjszakánként, kívülről kezdődő érzékenységre Pimafucort kenőcsöt (azt nem szabad túlzásba vinni). A kúp: speciális receptre készül és a hormonváltozásoknál segít nedvesen megfelelő ph-ban tartani a hüvelyt, így nincs lehetősége a gombának újra elszaporodni. Enni bármit lehet, gyakorlatilag semmi köze a hüvelygombához... Amint újra kezemben lesz a speciális tejsavas recept, leírom. Egy másik nőgyógyász a fentebb írt Vagilact-ot javasolta, azt nem próbáltam, de lehet h az is jó. Ez természtesen nem a kiújult gyulladt állapoton segít, arra csak a gyógyszer+kúp a jó, ez a foylamatos visszatérést segít kitörölni végleg. Van akinek a fogamzásgátló szedését állítják le, mert ugye az is erősen befolyásolja a hormonháztartást, de aki nem akarja abbahagyni annak ez is tökéletes. Remélem nektek is bevalik és tudtam segíteni. Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!