Ez borderline személyiségzavar nálam?
Jelenleg 18 éves vagyok.
Borzalmasan hosszú gyermekkorom volt.
Rengeteg örömöm volt benne, ugyanakkor pont annyi szenvedést éltem át a nárcisztikus apám miatt. Ebbeól kifolyólag csináltam hasznos, és lelkiismeretes dolgokat, de ezeknek az ellenkezőit is.
Most per pillanatban úgy érzem hogy gyerekkoromban a személyiségem ketté osztódott. Nem kettő van belőle, nincs több személyiségem, hanem kettő osztódott, ha úgy tettszik ketté tört, vagy is 1/2 személyiségem van.
A nagyon jó, és a nagyon rossz.
Nehezen tudom egyébként eldönteni hogy milyen tevékenység milyen érzelmet vált ki belőlem, mintha nem is lennének de tudom hogy a lelkem mélyén van szívem. Elkövetettem már egy kegyetlen dolgot szóval biztosan másodlagos pszichopata is vagyok.
Tudatosult bennem hogy muszáj lesz pszichológushoz járnak a továbbiakban, és ha nagyobb segítség kell, a pszichológus úgy is intézni fogja.
Mire gondoltok?
Aki nem ért a szakkifejezésekhez, kérem ne szóljon hozzá!
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy hiperfixálódsz. Igen, valószínűleg van személyiségzavarod. Nekem abból, ahogy beszélsz a rossz dologról, az jön le, hogy nem igazán bánod, amit tettél. Nem hinném, hogy borderline-os vagy, az nem igazán ilyen, de egy szakemberrel mindenképp beszélnék a helyedben, hogy esetleg nincs-e valami antiszociális személyiségzavarod.
Kitartást!:)
Vitatkozás hatására nyílik meg a magyar.
😅
*15
És akkor mi igaz rád?
Az is lehet hogy már 18 éves koromra pont kinőttem és csak egy kritikusan alacsony érzelmi intelligencia maradt a helyén.
De pl a hasítás nagyon jellemző szokott rám lenni, meg olya mintha nem lennének szinkronban a cselekedeteim, a gondolataim, és érzéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!