Milyen tanácsokat tudnátok adni ebben az esetben?
18 éves, 11.-es fiú vagyok. Szerető, normális családban nőttem fel, mégis kezdek depressziós lenni. A sulimban relatíva egész népszerű vagyok, viszont az osztályom utál. Nem kötünk bele egymásba se verbálisan, se fizikálisan, de érződik, hogy nem kedveljük egymást. Azt hittem, bírni fogom így, de kezdek kikészülni. Minden egyes nap úgy megyek be, hogy érzem, nem örülnek, hogy ott vagyok.
Annyira lehangol ez az egész, hogy depressziósnak érzem magam. Utálok iskolába járni.
Minden lány, aki tetszik, visszautasít. Se nem vagyok csúnya, se nem buta, se nem visszahúzódó. Az egyetlen ok, amiért offolnak az az, hogy nincs az a lány, aki ebből a negatív hozzáállásomból kérne.
Elmenni más iskolába már nem tudok, mert 11.-es vagyok. Osztállyal nem fogjuk megszeretni egymást. Szerintetek mi lenne a megoldás?
Egy egész osztállyal...??????
Elég fura....
szerintem egyszerűen nem létezik olyan osztály, ami mindenben egyetért, és szembenáll egyetlen taggal....
most akkor utál az osztályod, vagy vannak mégis barátaid...???
Nem vagy túlságosan koherens....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!