Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A héten megyek életembe...

A héten megyek életembe először pszichiáterhez mire számítsak?

Figyelt kérdés

Sajnos tavalyi évem borzalmas volt, meg régebben is voltak dolgok, több mindent nem tudok feldolgozni, 20 kilót fogytam, állandóan fáradt vagyok, ingerlékeny, semmi étvágyam, folyton elsirom magam. Voltam már mindenféle vizsgálaton, de testileg rendben vagyok, a háziorvos azt mondta sajnos lelki oka van. Van egy kisfiam úgyhogy mindenképp jobban akarok lenni, hogy vidám anyukája legyen.

Annyit mondott a doktornő elbeszélgetés lesz. Kérdezgetni fog vagy hogy lesz? Gàz ha végig bőgöm az egészet? Sokszor kell menni, segít ez általában? Gyógyszert is ír ha úgy látja?

#Pszichiáter, depresszió, szorongás, pánikbetegség,
2022. jan. 4. 13:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Úgyhogy először is állj neki normálisan étkezni! A tápanyaghiány egyben vitaminhianyt okoz, ami pedig egy szinten túl psziches problémákat okoz. Plusz a napi megfelelő folyadékbevitelre is figyelj. Jobbulást kívánok!
2022. jan. 4. 22:36
 12/23 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem még ha a háziorvos küldött menj csak el szépen a pszichiáterhez. A 11es valószínűleg segíteni akar de nem volt még ilyen helyzetben.
2022. jan. 5. 07:46
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
11-es vagyok. Nagyon is tudom mit beszélek! Gyomorbetegség miatt egy időben kórosan sovány voltam, es idegileg teljesen kikészültem. Depresszió, állandó sírás, iszonyat fáradtság. Pszichésen semmi bajom nem volt, hanem a tápananyaghiány miatt voltam kikeszülve pszichesen.
2022. jan. 5. 09:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez volt és kiderült hogy pszichés okok miatt.
2022. jan. 5. 10:40
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
14es persze hiszen egyszerűbb teletömni az embereket antipszichotikumokkal, nyugtatókkal, mint elsőre a táplalkozásukon (vitaminok) változtatni. Gyógyszeriparnak az a jobb nyilván.
2022. jan. 5. 11:01
 16/23 A kérdező kommentje:
Szorongásos depresszióm van. Hangulatjavítót kaptam meg Frontint szükség esetén, kb 1 hét és jobban leszek azt mondta a doktornő, 1 hónap múlva kontroll.
2022. jan. 6. 13:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Akkor voltál ezek szerint. Jobb lesz hamarosan. Mit kaptál?
2022. jan. 6. 13:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi a szorongásod oka?
2022. jan. 6. 14:52
 19/23 A kérdező kommentje:
Mirzaten + szükség esetén Frontin. Több oka van a szorongásomnak, gyerekkoromtól kezdve. Alkoholista szülők, rossz párkapcsolat, munkahely elvesztése, egészségügyi problémák stb.
2022. jan. 6. 15:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Kaptál gyógyszert, de ez csak elfedi a gondot. Megoldani nem fogja.
2022. jan. 6. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!