Pszichológiailag mire utal az, ha utálom a reggeleket és a délelőttöt, az estét meg az éjszakát meg nagyon szeretem?
De annyira, hogy így is, hogy korán szoktam kelni, nem megyek időben ágyba, hanem fennmaradok nagyon sokáig. Ha reggel olyan fáradt vagyok, mint a dög estére így is felpörgök.
Ha meg ráveszem magam hogy tényleg korán feküdjek le, olyan, mintha egy darabot vágnék ki az életemből, vagy lemondanék pl a boldogságról vagy a nyugalomról.
Ez nagyon sok mindenre utalhat:
Utalhat arra is, hogy introvertált típus vagy, valószínűleg este kapod meg azt a magányt, amire igényed van, hiszen valószínűleg akkor nem sürőg-forog körülöted senki.
Ha este csinálod a dolgod (alvás rovására) az jelentheti azt, hogy hallogató típus vagy pl én este tanultam, az volt a benyomásom, hogy akkor jobban fog az agyam, pedig csak halogattam a végsőkig. :D
Akárhogy is, ha rendszeresen kialvatlan vagy, az előbb-utóbb megfogod érezni a közérzeteden és az egészségi állapotodon, úgyhogy tényleg fontos, hogy a korodnak megfelelő időt aludj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!