Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol tudnék ingyen pszichiáterh...

Hol tudnék ingyen pszichiáterhez/pszichológushoz jutni?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

Már vagy 5-6 pszichológushoz jártam, mind magán volt.

Egyik sem segített, szedtem antidepresszánst is. Viszont úgy alakult az életem, hogy anyagilag nem tudom állni már a magán orvost, viszont egyértelműen szükségem lenne rá.

Írtam a haziorvosnak üzenetet, hogy segítsen, merre induljak el, de nem reagált már egy hónapja, szóval jövő héten telefonálok. Meg nyáron rákérdeztem az asszisztensnél, hogy hová tartozunk bőrgyógyász és pszichiáter terén, és azt mondta nem tudja. Én meg csak néztem hogy mi ez.

A kérdésem az lenne, hogy a TB által támogatott kezelés hogy megy? Hova kell bejelentkeznem? Ingyenes pszichoterápia is van? Hogy működik ez? Akinek van tapasztalata, annak köszönöm.

Nagyon sürgős lenne, mert senkim nincs már, teljesen egyedül kell boldogulnom minden téren.

2022. jan. 1. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szabad orvosválasztás van. A neten biztosan fent van, hogy a lakóhelyeden kik rendelnek. Bárkihez mehetsz, aki szimpatikus és viszonylag hamar fogadni tud. Amikor bejelentkezel kérdezz rá, hogy háziorvosi beutaló szükséges-e, de például pszichológushoz úgy tudom az sem kell és ha ő indokoltnak látja később tovább küldhet pszichiáterhez is.
2022. jan. 1. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Elmész a lakóhelyed szerinti szakrendelőbe és ott.
2022. jan. 1. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

nem kell beutaló pszichiáterhez

viszot tb alapon pszichológushoz csak pszichiáter küldhet

pszichiátria minden sztk-ban van, oda menj ahova esetlegesen más szakrendelésre is mentél már valaha

2022. jan. 1. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Klinikai szakpszichológus, vagy pszichoterapeuta volt akikhez jártál? A mezei pszichológus nem foglalkozhat mentálisan beteg emberekkel.
2022. jan. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!