Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Escitilt kezdtem ma szedni,...

Escitilt kezdtem ma szedni, valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok. Évekig csak terápiára jártam gyógyszer nélkül, de soha nem haladt sehova, így utolsó mentsvárként elkezdtem ezt.

Tudom, hogy ez jelenleg a legmodernebb SSRI, ezért reménykedem. 10 mg-ot szedek reggel (ma először), eddig alig érzek bármi mellékhatást (jó?nemjó?) Minimális hányinger (az is inkább délelőtt), nagyon minimális szédülés, délelőtt elég nyomott voltam tőlea az étvágyam talán kicsit kisebb, az alvásról még nem tudok nyilatkozni. Örüljek, hogy ennyivel megúsztam? Vagy pár nap múlva jöhet még valami?

A szorongásom előtt brutális volt, a legapróbb kérdéseken/jelentéktelen hülyeségeken napokig képes vagyok agonizálni.

Mennyi idő múlva kéne éreznem bármit? Nem vagyok hülye, tudom hogy ezeknek idő kell. Mennyi ideig kéne maximum szedni, miután azt mondhatom, hogy tényleg használ/ vagy esetleg nem jött be? 8 hét?

Mennyi idő egy ilyen "Kúra?" 6-9 hónap?

2021. dec. 30. 18:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9/10: újra ver a szíve :D
2021. dec. 31. 20:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 2 és fél éve szedem :)
2022. febr. 24. 00:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi lett a véleményed róla?
2023. nov. 28. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!