Van egy szituáció, az anyánk öngyilkos lett, nem sikerült neki, tolószékbe került leépült a gondolkodása, kb. 24 éve, a család ápolja, én 6 éves, húgom 8 hónapos volt, okozhatott e ez pszichológiai problémákat nálunk? 30 f, 25 l
Figyelt kérdés
Igazából azért kérdezem, mert szerintem nem olyanok vagyunk mint egy átlagos gyerek, emberi kapcsolatok, ideérve a párkeresés terén is problémák vannak. Nem akarok az ő nevében irni, de muszály belevenni, mert egyikünknek sincs párja, komoly kapcsolat nem volt, baráti köröm nekem inkább ilyen van vagy nincs kategória, szinte mindegy...olyan mintha nem tudnék kötödni senkihez. Apánk, nagyanyánk nevelt.2021. dec. 25. 21:52
11/11 anonim válasza:
Úgy vélem, hogy egy szülő által elkövetett öngyilkossági kísérlet, különösen, hogy kicsi gyerekei vannak, nem fog nyom nélkül elmúlni a családban. Ráadásul az állapota minden egyes nap emlékeztetni fogja a családot arra a napra. Meg kellene néznetek spec módszerekkel (pl akár Hellinger), hogy milyen mintát cipeltek, ami nem hozzátok tartozik és le lehetne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!