Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudok ezzel kezdeni valamit?

Tudok ezzel kezdeni valamit?

Figyelt kérdés
Szóval szociális fóbiára kapok nyugtatót , de amint hazahozom a szüleim elkobozzák mert nekem " nincs erre szükségem semmi bajom sincs , csak megjátszom " , és utána ők szedik be :S
2010. szept. 7. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Gyönyörű szüleid vannak már bocs...

Legközelebb ne add nekik oda és szedd be Te a neked felírt gyógyszert mert lehet anélkül nem gyógyulsz meg!

2010. szept. 7. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt most nem mondod komolyan! A szüleid szedik be a Te gyógyszeredet?? Miért nem íratnak ők maguknak?!
2010. szept. 7. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Valami nem stimmel nálatok. Szerintem meg kéne próbálkoznod valami pszichoterápiával inkább...
2010. szept. 7. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Koleszos voltam, a szobatársaim ették meg a gyógyszereimet. Én úgy oldottam meg, hogy egy barátnőmnél tartottam a cuccot és ő hozott be belőle mindig nekem a suliba. :P
2010. szept. 7. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Előszőris semmi féle képen ne ad nekik oda !!!! az neked kel és nekik +ba ártalmas lehet és az meg hogy egy barátodnak oda adod és ő hoza viszi az egész jo őtlet végűlis akkor nem tudják elszendi tőled hát sok sikert
2010. szept. 7. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , majd megprbóálom akkor hogy valami nagyon jó barátnak odaadom , remélem a végén nem ő szedi be .. :D
2010. szept. 7. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondd el az orvosnak, hátha a szüleidet is megvizsgálja.
2010. szept. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!