Miért beszélnek sokan úgy a szervezetükről, testükről, mint egy szeretett valamiről, kvázi barátról?
Figyelt kérdés
Főleg a COVID-os viták során figyelhető ez meg.2021. dec. 23. 00:01
1/8 anonim válasza:
Őhm.. példa? én nem láttam ilyen covidos vitáknál 8sem)
Amúgy önmagában az, ha szereted a tested, az egy kimondottan jó dolog. Megelőzi az olyan testkárosító dolgokat, mint a dohányzás, önvagdosás, testképzavarok, túlterhelések..
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig én olvastam olyanokat, amiken meglepődtem, például ahogy az immunrendszerükről írtak...
2021. dec. 23. 00:24
3/8 anonim válasza:
Miért, mit írtak az immunrendszerükről?
4/8 anonim válasza:
Írj le egy-két KONDKRÉT példát, ne csak általánosságokat, mert ahoyg latod, senki nem érti, mire is gondolsz!
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem futottatok bele. :D
Futottam bele valahol olyan hozzászólásba, ahol azt írták, hogy "nem ver át, a legjobb tudása szerint vigyáz ránk"
Sokszor beszélnek úgy a szervezetükről, immunrendszerükről, hogy megszemélyesítik pl "ő" vagy hogy cselekszik (nem pedig működik).
Vagy itt a 2-es:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
2021. dec. 23. 09:08
6/8 anonim válasza:
Mert a szervezetünk egy nagyon összetett bioháztartás ami rajtunk kívül (az énen kívül) rengeteg organizmusnak ad otthont, gondolj csak a bélbaktériumainkra.
7/8 anonim válasza:
Hat mert a szervezeted tenyleg megtesz mindent hogy jol erezd magad.
8/8 A kérdező kommentje:
7
Hát azért lényegében nem mindig.
2022. jan. 6. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!