Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyit tud egy antidepresszáns?

Mennyit tud egy antidepresszáns?

Figyelt kérdés

Oktòber elején kezdtem el szedni az Escitalopramot szorongásra, pánikbetegségre, fòbiára. A pánikrohamaim tökéletesen elmúltak tőlle. Úgy érzem a szorongást is jelentősen csökkentette. Nagyon ritkán érzem hogy jön a szorongás de akkor sem tud "kiteljesedni" és pár perc alatt rendben leszek. Viszont sokszor vannak furcsa gondolataim még mindig. Megőrüléstől valò félelem, vagy pl tudom hülyén hangzik de ilyen kérdések hogy én miért vagyok én.. akkor hogy látják e rajtam esetleg mások hogy én gyògyszert szedek stb. Nem tudom mennyit lehet várni egy antidepresszánstòl, mennyire tudja vissza adni az ember betegség előtti életét?

Nem szedem még a maximális adagot egyenlőre csak 10mg-ot. Lehetséges hogy az emeléstől esetleg még jobb lenne?

2021. dec. 21. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akármit mond, menj egy másikhoz pszichoterápiára. A kombinált kezelést mondják a leghatékonyabbnak.
2021. dec. 21. 22:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is ez lenne a legjobb mert a ketto egyutt a leghatekonyabb azt mondják. Koszonom a válaszokat, utolsò előtti neked külön koszonom , es orulok ha igy latod te is :)
2021. dec. 22. 07:18
 13/19 anonim ***** válasza:
7es, a feleségemnek kb 3 hónap után jött az a szint amit te leírtál. Hogy úgy érzi a javulást. Oké, nem segített, hogy munkakeresési problémák is voltak, ami ugye mindnekinek stresszes. De neki 1 éves az ütemterv, február környékén fogják lehozni a cuccról. Hát kíváncsi leszek mennyire megy majd könnyen..:D Dee egyébként a legminimumabb adagot kapja.
2021. dec. 22. 09:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lesz. Csak xólok
2021. dec. 22. 09:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Sejtem. :/
2021. dec. 22. 10:05
 16/19 A kérdező kommentje:

Ő melyik gyògyszert szedi?

Én is nagyon félek már most a leszokásròl. Nem is igazán szeretném letenni.

2021. dec. 22. 11:54
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

Passz, nem tudom a nevét, bocsi (mármint a gyógyszerét, nem a feleségemét;D)

Hát pedig előbb-utóbb le kell jönnöd róla. Annyira azért nem jó cucc.. legalábbis például a libidót kinyírja, ezt biztosan tudom:D

2021. dec. 22. 12:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Persze, annyira nem jò de viszont a rosszul létektől meg a 0-24-es szorongástòl sokkal jobb.
2021. dec. 22. 13:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Nállam nincs gondd szerencsére a szexel legalábbis semmi ilyesmit nem vettem észre
2021. dec. 22. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!