Mennyit tud egy antidepresszáns?
Oktòber elején kezdtem el szedni az Escitalopramot szorongásra, pánikbetegségre, fòbiára. A pánikrohamaim tökéletesen elmúltak tőlle. Úgy érzem a szorongást is jelentősen csökkentette. Nagyon ritkán érzem hogy jön a szorongás de akkor sem tud "kiteljesedni" és pár perc alatt rendben leszek. Viszont sokszor vannak furcsa gondolataim még mindig. Megőrüléstől valò félelem, vagy pl tudom hülyén hangzik de ilyen kérdések hogy én miért vagyok én.. akkor hogy látják e rajtam esetleg mások hogy én gyògyszert szedek stb. Nem tudom mennyit lehet várni egy antidepresszánstòl, mennyire tudja vissza adni az ember betegség előtti életét?
Nem szedem még a maximális adagot egyenlőre csak 10mg-ot. Lehetséges hogy az emeléstől esetleg még jobb lenne?
Ő melyik gyògyszert szedi?
Én is nagyon félek már most a leszokásròl. Nem is igazán szeretném letenni.
Passz, nem tudom a nevét, bocsi (mármint a gyógyszerét, nem a feleségemét;D)
Hát pedig előbb-utóbb le kell jönnöd róla. Annyira azért nem jó cucc.. legalábbis például a libidót kinyírja, ezt biztosan tudom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!