Hogyan lett végleg vége a függősségeteknek?
Szerencsejáték, alkohol, drog.
Főként ezekből érdekelne 1 de havalakinek több is volt az is érdekel.
Csakhogy én is irjak én szerencsejáték függő vagyok 13 éve napi szinten , képes vagyok elkolteni az összes penzem.
Nálam 1 hete jött a "végleges" érzés hogy most vége.
13 év alatt sokszor próbáltam megálni szóval tudom milyen amikor még akár állni az ember de visszacsúszik.
Most ez nem ilyen , tényleg abbahagyom és rá sem nézek.
Ebből a szempontból is ismerem magam már 7x vissza szoktam esni ennyi idő alatt most pedig herotom van a gondolatától is.
Az oka pedig a 3 éves kisfiam és az hogy ez miatt nincs egzisztenciám egyszerűen undorodom magamtól ha rá gondolok.
Alkohollal voltam így 19 éves koromig ameddig 1x a mentő vitt el annyira rosszul lettem, azóta ha csak a szagát megerzem már rosszul vagyok és legyen csak egy sör .....
34 éves vagyok most ennél ugyan ez van , kipukadtam és minden nap jobban érzem magam azért mert 1 nap eltelt és nem is hiányzik..
Sosem mondtam ilyet de az sem okozna örömet ha nyernek mert mindig vissza ment.....
13 éve megy ez napi szinten.....
1es,
Mindig van előre! Van valakid akiért érdemes lenne letenned?
4
Mert így tanultam, hogy aki egyszer alkoholista volt, az mindig alkoholista marad. És ez így van, hiszen hónapokkal a "leszokás" után az első adandó alkalommal jól berúgtam, amikor egy valóban tényleg nagyon bántó dologgal szembesültem. Igaz, azóta nem, de nem azért, mert ilyen jófej vagyok, hanem azért, mert nem bírom.
6
Mindenképpen segítséget kell kérned. Egyszerűen szert váltottál (ezt így hívják). 2 évig nem csináltál semmit, ha jól számolom, utána újra kezdődött a függőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!