Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az pedofília szerintetek, ha...

Az pedofília szerintetek, ha valaki ABDL (felnőtt baba pelenka kedvelő) és tetszenek neki az olyan képek, amiken másfél-kétévesek tipegnek-topognak tele pelusban, mert magát képzeli a helyzetükbe? Miért?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy valaki szeret felnőtt pelenkát hordani és bele is csinálni, és szereti az olyan fotókat, amiken "tipegő" korú gyerekek pelusban vannak, mert saját magát kívánja a helyzetükbe?

2021. dec. 19. 18:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
49 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a pedofil bszni akar a babával, az ABDL ő maga akar lenni a baba.
2021. dec. 19. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Kisgyerekeket nézeget, szerinted?
2021. dec. 19. 19:03
 3/7 anonim válasza:
100%
Arra, hogy esetleg gyermekkori regressziód lehet nem gondoltál még? De szerintem nem pedofil ettől senki
2021. dec. 19. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy elég hasonló (de ennél sokkal "pedo gyanúsabb") dolgot kérdeztem régen a pszichiáteremtől, és azt mondta, ha az izgat fel, hogy magamat képzelem a helyébe, az nem az. Onnantól pedofília, hogy valaki arra vágyik (még ha tudja is, hogy nem tenné meg), hogy egy gyerekkel folytasson valamilyen szexuális tevékenységet (akár fogdosás, vagy a gyerek előtt maszturbálás, bármi).
2021. dec. 19. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Elmebeteg kérdés.
2021. dec. 21. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Hááát ez elég kényes dolog így! Mert végülis, kisgyerekeket nézel, szexuális célból.

Én DL es vagyok, azaz pelenkás.Szeretem ha be vagyok pelenkázva, szeretem az ilyen jellegű képeket, videókat. De csak az "idősebb" (+18) asok indítanak be. Szeretem a terpeszpelust, amitől csak "tipegni" tudok. De eggyáltalán nem gondolok olyankor kisgyerekekre. Valahogy semmi pelenkás dolgot, nem azonosítok gyerekekhez. Igaz, engem nem vonz eggyáltalán az AB. Tehát nem izgat a babaruha, cumi, stb. Sőt, még azt is elutasítom, hogy valaki bepelenkázzon.

2021. dec. 22. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Kedvelem az ilyen dolgokat én is.Imádnám ha bepelenkáznának,oltást kapnék,stb.
2022. ápr. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!